Πήγαν να φύγουν με… κλεμμένο αυτοκίνητο αλλά κατέληξαν στον Εισαγγελέα

20:15 4/3/2019 - Πηγή: NewsAuto

Στον Εισαγγελέα κατέληξαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν στο τελωνείο των Κήπων Έβρου με αυτοκίνητο που όπως αποδείχθηκε είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στη Γερμανία.

Στη φάκα των τελωνειακών αρχών του τελωνείου Κήπων Έβρου έπεσαν δύο θρασύτατοι αλλοδαποί οι οποίοι όχι μόνο προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα με κλεμμένο αυτοκίνητο αλλά είχα μαζί τους και πλαστή εξουσιοδότηση ώστε να μπορέσουν να γλιτώσουν σε περίπτωση ελέγχου.

Ειδικότερα οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 48 και 28 ετών δεν κατάφεραν να ξεγελάσουν τους τελωνειακούς των Κήπων Έβρου στην προσπάθειά τους

να βγουν από την χώρα με επιβατικό αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας το οποίο ωστόσο είχε καταχωρηθεί από τις Γερμανικές Αρχές ως κλεμμένο.

Οι επιτήδειοι αλλοδαποί στην προσπάθειά τους να θολώσουν τις έρευνες των τελωνειακών Αρχών παρουσίασαν μια εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του οχήματος η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστή!

Κατόπιν οι Ελληνικές Αρχές κατάσχεσαν το αυτοκίνητο, το πλαστό έγγραφο καθώς και κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά και οι συλληφθήντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με τις κατηγορίες την αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφίας.

The post Πήγαν να φύγουν με… κλεμμένο αυτοκίνητο αλλά κατέληξαν στον Εισαγγελέα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα