«Πατάει στη Γη» ο Kubica

10:05 4/8/2017 - Πηγή: NewsAuto

Μπορεί η επιστροφή του σε επίσημες διαδικασίες της Formula 1 να στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ωστόσο ο Robert Kubica παραμένει ρεαλιστής σχετικά με τις πιθανότητες που έχει να επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Πολωνός που τον Φεβρουάριο του 2011 είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Rally Ronde di Andora που πάτησε απότομα

φρένο στην καριέρα του, οδήγησε στην Ουγγαρία την Renault R.S.17. Ήταν η πρώτη φορά που βρισκόταν πίσω από τιμόνι σύγχρονου μονοθεσίου τα τελευταία 6μιση χρόνια, ως συνέχεια του ιδιωτικού τεστ που είχε κάνει πρόσφατα με τη γαλλική ομάδα με μονοθέσιο του 2012.

Ο 32χρονος σημείωσε την τέταρτη καλύτερη επίδοση στη δεύτερη ημέρα δοκιμών στην πίστα της Βουδαπέστης και μάλιστα κάλυψε 142 γύρους, απόσταση που ισοδυναμούσε με δύο και πλέον Grand Prix. Παρά τον ντόρο που έκαναν τα ΜΜΕ, ο ίδιος παραμένει ρεαλιστής σχετικά με τις ελπίδες που έχει για επιστροφή σε ρόλο επίσημου οδηγού.

Ο οδηγός από την Κρακοβία είπε: «Θα ήθελα να έχω κι άλλες τέτοιες ευκαιρίες αλλά η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι τέτοιο. Θα δούμε. Αν δει κανείς που ήμουν πριν από τέσσερις μήνες και που είμαι τώρα, έχουν αλλάξει πολλά. Και έχουν αλλάξει πολύ γρήγορα. Αν λοιπόν σε αυτό το διάστημα βελτιώθηκα πολύ και έκανα πολλά βήματα προς τα εμπρός, όλα μπορούν να συμβούν στο μέλλον. Όμως πρέπει να είμαι ρεαλιστής, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Στόχος μου είναι να αποκτήσω ξανά ρόλο στη Formula 1 αλλά δεν ξέρω αν θα έχω ξανά την ευκαιρία. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν δεν συμβεί, δεν θα απογοητευτώ καθώς βλέπω τα πράγματα αρκετά ρεαλιστικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα