Όλες οι αρετές του Citroen C5 Aircross (video)

17:26 5/4/2019 - Πηγή: NewsAuto

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα SUV στην αγορά είναι δίχως αμφιβολία το Citroen C5 Aircross. Το υπέρ-άνετο γαλλικό μοντέλο με τον πολλαπλό χαρακτήρα.

Αυτός αποτυπώνεται πλήρως στο δίλεπτο video που ακολουθεί και παρουσιάζει όλες τις αρετές του C5 Aircross. Από το καλαίσθητο εξωτερικό με την ιδιαίτερη εμφάνιση, μέχρι το ευήλιο εσωτερικό χάρη στην ηλεκτρική ηλιοροφή.

Το

σπορ χαρακτήρα του όταν βγαίνει εκτός δρόμου αλλά και την άνεση των αναρτήσεων που απορροφούν κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος.

Τις δυνατότητες συνδεσιμότητας, την ασύρματη φόρτιση, την ποιότητα κύλισης και τα πολύ άνετα καθίσματα που μετατρέπουν ακόμα και ατελείωτα ταξίδια σε… απολαυστικές εμπειρίες.

Τους πλούσιους χώρους, τα mode συμπεριφοράς στο δρόμο που μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα τις ανάγκες της στιγμής αλλά και τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας που αποτελούν «φύλακες αγγέλους».

Τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, την εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών αλλά και την πληθώρα χώρων για μικροαντικείμενα στην μοντέρνου σχεδιασμού και εξαιρετικής ποιότητας καμπίνα του μοντέλου της Citroen.

Όλα αυτά, πατώντας play!The post Όλες οι αρετές του Citroen C5 Aircross (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα