Νέες εκδόσεις B-Tech για τις Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio

Η Alfa Romeo παρουσιάζει τις νέες B-Tech εκδόσεις των Giulietta, Giulia και Stelvio, οι οποίες αναβαθμίζουν την εμφάνιση και το εσωτερικό των ιταλικών μοντέλων.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Στη Giulia

και τη Stelvio οι αλλαγές αφορούν στην εμπρόσθια γρίλια, στα καλύμματα των καθρεπτών και στην απόληξη της εξάτμισης που είναι φινιρισμένα σε γυαλιστερό μαύρο.

Παράλληλα, ειδικής σχεδίασης είναι και οι τροχοί (18 ιντσών στη Giulia και 19 ιντσών στη Stelvio), ενώ υπάρχουν και σχετικά λογότυπα.

Στο εσωτερικό, οι Giulia και Stelvio B-Tech διαθέτουν Ενεργό Cruise Control, καθώς και Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. Οι αλλαγές ολοκληρώνονται με τα Bi-xenon εμπρόσθια φώτα.

Στην περίπτωση της Alfa Romeo Giulietta B-Tech, οι εξωτερικές αλλαγές είναι οι ίδιες με αυτές των Giulia και Stelvio, με την προσθήκη πίσω φιμέ παραθύρων, πλαϊνών «ποδιών», καθώς και πιο σπορ πίσω προφυλακτήρα με νέα εξάτμιση.

Στο εσωτερικό, η Giulietta B-Tech έρχεται με στάνταρ σύστημα πολυμέσων της Alpine με 7 ιντσών οθόνη, το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. Στάνταρ προσφέρεται η κάμερα οπισθοπορείας μαζί με αισθητήρες στάθμευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα