Ford Trail Control: Ένα cruise control για το χώμα για το pick up F-150! (+Video)

Το δικό της cruise control για το χώμα παρουσίασε η Ford υποσχόμενη να κάνει το πέρασμα από τα δύσκολα πραγματικό παιχνίδι. Το pick up F-150 είναι ο πρώτος αποδέκτης του Trail Control, ενώ στις αρχές του 2019 θα το δούμε και στο Ranger.
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το Trail Control μπορεί να λειτουργήσει με ταχύτητες από 1,6 έως και 32 περίπου χιλιόμετρα ανά ώρα (1-20 μίλια ανά ώρα). Η Ford δηλώνει πως το εν λόγω

σύστημα καθιστά το δικό της pick up ως το μοναδικό που επιτρέπει στον οδηγό του να χρησιμοποιήσει το Trail Control σε όλες τις επιλογές για την 4κίνηση, δηλαδή με κοντές αλλά και μακριές σχέσεις, με ή χωρίς 4κίνηση.

Το νέο σύστημα της Ford βρίσκεται εκεί για να βγάλει τον οδηγό του pick up της από τα δύσκολα. Με την ενεργοποίησή του το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός είναι να κατευθύνει το αυτοκίνητο αφού τόσο το γκάζι όσο και τα φρένα ελέγχονται από το Trail Control. Το σύστημα εκμεταλευόμενο τα διαφορικά του F-150 στέλνει την ροπή στον τροχό που έχει την περισσότερη πρόσφυση, ενώ έχει και λειτουγία που σας βοηθά να ξεκολήσσετε από δύσκολες καταστάσεις, όπως για παράδειγμα το κόλλημα σε παχιά άμμο.

Το Trail Control θα είναι διαθέσιμο στο F-150, για την αγορά των Η.Π.Α. προς το τέλος της χρονιάς, ενώ θα τοποθετηθεί και στο Ford Ranger με την διάθεση να ξεκινά για το τελευταίο στις αρχές του 2019.

Δείτε στο βίντεο που ετοίμασε η Ford το F-150 σε δράση με το Trail Control ενεργοποιημένο αλλά και τα απλά βήματα που απαιτείται να ακολουθήσει κανείς για την σωστή χρήση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα