Νέα Ferrari 488 GT Modificata με 700 άλογα (+video)
Το μοντέλο, που προορίζεται αποκλειστικά για την πίστα, ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή του αεροδυναμική.
Καταιγισμός παρουσιάσεων νέων μοντέλων από τη Ferrari, η οποία μετά τις Portofino M, Omologata και SF90 Spider προχωρά στην αποκάλυψη ενός νέου… όπλου.
Ο λόγος για την 488 GT Modificata, η οποία, σε αντίθεση με τα προαναφερθέντα μοντέλα προορίζεται αποκλειστικά για την πίστα, ενώ ενσωματώνει τεχνολογία που αναπτύχθηκε για τα αγωνιστικά 488 GT3 και 488 GTE.
Το
Οι μηχανικοί της Ferrari επικεντρώθηκαν στη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής, προσδίδοντας στην 488 GT Modificata βελτιωμένη κάθετη δύναμη, μετατοπίζοντας το κέντρο πίεσης προς τα εμπρός.
Χάρη στην ανωτέρω πρωτοβουλία, το υπεραυτοκίνητο της ιταλικής εταιρείας παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη στο μπροστινό τμήμα του, χωρίς να προκαλείται αύξηση της συνολικής οπισθέλκουσας.
Σημειώνεται πως όταν το αυτοκίνητο κινείται στα 230 χλμ./ώρα δύναται να παράγει έως και 1.000 κιλά κάθετης δύναμης.
Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, εξαιρουμένης της αλουμινένιας οροφής. Επιπροσθέτως, το σύστημα πέδησης κατασκευάστηκε από κοινού με τη Brembo, και ενσωματώνει δίσκους φρένων μειωμένης υπολειμματικής ροπής. Το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών έχει αντληθεί από τη 488 GT3 Evo, αλλά με διαφορετικό set-up.
Ακόμη, στον στάνταρ εξοπλισμό προσφέρεται ένα V–Box το οποίο παίρνει δεδομένα από ένα σύστημα τηλεμετρίας της Bosch, μια κάμερα υψηλής ανάλυσης, θέση συνοδηγού και σύστημα παρακολούθησης και μέτρησης της πίεσης ελαστικών TPMS. Παράλληλα, παρέχονται και πολλές επιλογές εξατομίκευσης, που αφορούν την αισθητική τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού.
Σημειώνεται πως δικαίωμα στην αγορά του μοντέλου θα έχουν μόνο όσοι έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Ferrari “Competizioni GT”.
Διαβάστε επίσης:
Στο “σφυρί” δύο πολυτελή αυτοκίνητα του Ντόναλντ Τραμπ
Τα αυτοκίνητα που προστάτευαν τους Πλανητάρχες
Πολέμιος των θερμικών κινητήρων ο Μπάιντεν
The post Νέα Ferrari 488 GT Modificata με 700 άλογα (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Volvo V90 Cross Country: Που ξεχωρίζει
- Δοκιμή: Ford Puma 1.0 Ecoboost 125 PS DCT - Σειρά του!
- Νέα Ferrari 488 GT Modificata με 700 άλογα (+video)
- Hyundai Kona electric 64 kWh: Σε απαλλάσσει από το άγχος της φόρτισης
- Η Naran παρουσίασε το V8 hypercar της, απόδοσης 1.048 ίππων
- ERC - Ράλλυ Καναρίων Νήσων: Επίλογος επί ισπανικού εδάφους
- Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Έργα οδικής ασφάλειας σε 7.000 σημεία της Ελλάδας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsAuto
- Τελευταία Νέα NewsAuto
- Νέα Ferrari 488 GT Modificata με 700 άλογα (+video)
- Volvo V90 Cross Country: Που ξεχωρίζει
- Hypercar με 1.048 ίππους από την Naran Automotive
- Στη γραμμή παραγωγής τα πρώτα ηλεκτρικά Skoda Enyaq iV
- Αποκλειστικό: Συνέντευξη με τον επικεφαλής της Abarth, Luca Napolitano
- VIDEO: Αυτός είναι ο «πραγματικός» λόγος του lockdown
- Αποκλειστικό: Έτσι θα είναι η νέα Mercedes C-Class
- Αναβαθμίσεις για το Audi e-tron
- Περισσότερη ισχύς για το Mazda 3 SkyActiv-X
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αυτοκίνητο
- Η Naran παρουσίασε το V8 hypercar της, απόδοσης 1.048 ίππων
- Δοκιμή: Ford Puma 1.0 Ecoboost 125 PS DCT - Σειρά του!
- ERC - Ράλλυ Καναρίων Νήσων: Επίλογος επί ισπανικού εδάφους
- Hyundai Kona electric 64 kWh: Σε απαλλάσσει από το άγχος της φόρτισης
- Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών: Έργα οδικής ασφάλειας σε 7.000 σημεία της Ελλάδας
- 6 οικογενειακά hatchback χωρίς τέλη κυκλοφορίας το 2021
- BMW και 3D Printing: Μια σχέση εξέλιξης
- Το Fiat Professional Talento διαθέσιμο και με αυτόματο κιβώτιο ...
- Νέο Volkswagen Caddy – η πέμπτη γενιά
- Toyota: Η συσκευή που μειώνει τη διασπορά του Covid-19



