Μία Porsche 911 με ηλεκτρικό μοτέρ Tesla 700 ίππων

Τι γίνεται όταν μία κλασσική Porsche 911 ανταλλάσσει το Flat-Six μοτέρ της για έναν ηλεκτροκινητήρα από Tesla; Αποκτά 700 ίππους χωρίς ρύπους και έχει χάσει απλά τον ήχο της.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ ([email protected])

Ενώ όλος ο κόσμος περιμένει την νέα ηλεκτρική Porsche Taycan, μια εταιρεία body kit και ένα εργαστήριο κατασκευής

και βελτίωσης ηλεκτροκινητήρων παρουσίασαν στην έκθεση SEMA στο Las Vegas την πρώτη 911 με κίνηση από μπαταρίες.

Το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν στο περίπτερο της Toyo και πρόκειται για μία 911 Coupe, του 1977 με boddy kit της StreetFighter L.A σε σχέδιο του Akira Nakai της RWB.

Το μοτέρ από το Tesla προσάρμοσε και ρύθμισε η EV West. Η εγκατάσταση του κινητήρα με μηδενικές εκπομπές ρύπων ήταν μία εύκολη υπόθεση, καθώς δεν απαιτούσε καμία τροποποίηση στο πλαίσιο.

Το μοτέρ παράγει 700 ίππους και 571 στους τροχούς.Λεπτομέρειες γύρω από την αυτονομία ή τον χρόνο φόρτισης δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως (οι κατασκευαστές) δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τις επιδόσεις.

Ο εκμοντερνισμός της 911 σταματά στον κινητήρα. Το εσωτερικό έχει χαμηλά old school αγωνιστικά bucket καθίσματα χωρίς προσκέφαλα με καρό επένδυση δεν υπάρχουν ταπετσαρίες ενώ υπάρχει αγωνιστικός κλωβός ασφαλείας roll bar. Τέλος οι τροχοί είναι οι κλασσικοί BBS αγωνιστικών προδιαγραφών δεκαετίας του 70.

Keywords
Τυχαία Θέματα