Με καμουφλάζ η BMW i4 M

Η Μ έκδοση του ηλεκτρικού i4 από τη BMW, εθεάθη σε διαδικασία δοκιμών και δεν μπορεί κανείς παρά να ξεχωρίσει ορισμένες δυναμικές λεπτομέρειες που διακρίνονται ακόμα και κάτω από το καμουφλάζ.

Μέσα στο 2021 αναμένεται η BMW i4 και είτε λίγο αργότερα, είτε μαζί, θα παρουσαιστεί και η δυναμική έκδοση «Μ» που τώρα «συνελήφθη» από τον «κατασκοπικό» φακό.

Οι «κατασκοπικές» φωτογραφίες είναι αρκετές μέχρι στιγμής και δείχνουν τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, σταθερά καμουφλαρισμένες για

να μην μπορεί να δει κανείς πολλές λεπτομέρειες που αφορούν το αμάξωμα και όχι μόνο. Η πορεία μέχρι την παρουσίαση ενός αυτοκινήτου, μπορεί να κρύβει αρκετές αλλαγές, οπότε και ο κάθε κατασκευαστής δεν θέλει να δίνει εξ αρχής το στίγμα του πως θα κινηθεί αισθητικά ή τεχνολογικά σε κάποιο από τα νεότερα μοντέλα του. Στην προκειμένη περίπτωση, οι «κατάσκοποι» φωτογράφοί έχουν τραβήξει νέες φωτογραφίες της BMW i4, μόνο που αυτή τη φορά φαίνεται πως ο φακός «συνέλαβε» την πιο hot εκδοχή του νέου ηλεκτρικού μοντέλου της BMW που αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο μέσα στο επόμενος έτος.

Αυτές οι φρέσκες εικόνες λοιπόν, δείχνουν μια BMW i4 με καθρέφτες τύπου Μ, καθώς και μπλε δαγκάνες φρένων αλλά και λίγο πιο ανοιχτό μετατρόχιο στο πίσω μέρος. Το Μόναχο επιβεβαίωσε ότι το M Division θα εξελίξει μια πιο καυτή παραλλαγή του ηλεκτρικού i4 και αυτές οι φωτογραφίες φαίνεται να δείχνουν τα πρώτα δεδομένα αυτής της έκδοσης. Περιμένουμε από το i4 να ακολουθήσει την ίδια λογική εκδόσεων με την Porsche Taycan, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει μια ταχύτερη έκδοση στην κορυφή της γκάμας των πιο «γήινων» παραλλαγών. Η BMW λέει ότι το Concept i4 θα έχει αυτονομία 600 χιλιομέτρων, 525 ίππους απόδοση και τελική ταχύτητα 200 χλμ./ώρα. η επιτάχυνση είναι το δυνατότερό του χαρτί ωστόσο, καθώς αναμένεται για τα 100 χλμ./ώρα από στάση, να χρειάζεται κάτι λιγότερο από 4,0 δευτερόλεπτα. Το Concept i4 είναι ανακοινωθεί πως θα χρησιμοποιεί μπαταρία 80kWh βάρους μόλις 550 κιλών.

Δείτε ακόμα:

Με πλήρη γκάμα εκδόσεων η νέα BMW Σειρά 4

Οδηγούμε στο Μόναχο τη νέα Σειρά 4 της BMW

Στο Μόναχο με την ανανεωμένη BMW Σειρά 5

The post Με καμουφλάζ η BMW i4 M appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα