Κυριακή: Πάρτε το CAR και κερδίστε λάστιχα και προσκλήσεις για την εκθεση αυτοκινήτου

Το επετειακό CAR κυκλοφορεί την Κυριακή 4.11 δωρεάν με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και εκτός της πληθώρας της ύλης του με τις 220 πολυτελείς σελίδες, κερδίζετε και πλούσια δώρα…

Το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου κυκλοφορεί την Κυριακή δωρεάν με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

(στην έκδοση των 4,25 ευρώ + με όλες τις προσφορές + 5ευρώ supermarket) και γιορτάζει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας στην Ελλάδα με ένα εύκολο διαγωνισμό.

Κερδίστε ένα από τα 3 ολοκαίνουργια premium σετ ελαστικών για το αυτοκίνητό σας, ή μία από τις 100 προσκλήσεις για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας που ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18.11. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κερδίσετε είναι να στείλετε μία φωτογραφία από το αγαπημένο σας θέμα από το ένθετο 365 που είναι μέσα στο CAR, στείλτε μας το mailσας και αυτομάτως κερδίζετε.

Για τα 3 σετ (4ελαστικά το καθένα) ελαστικά θα γίνει κλήρωση από ΟΛΕΣ τις συμμετοχές. Ομοίως και για τις 100 προσκλήσεις για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας, εφόσον ξεπεραστεί ο αριθμός αυτός…

Ο διαγωνισμός ισχύει ΜΟΝΟ για την Κυριακή 4.11 και μόνο για το CAR που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ και όχι στην αυτόνομη κυκλοφορία του περιοδικού στα περίπτερα.

Την φωτογραφία και το mail σας μπορείτε να το στείλετε στο [email protected] ή στο Facebook messenger του newsauto.gr (ΕΔΩ)

Καλή επιτυχία

Keywords
Τυχαία Θέματα