Ήρθε Ελλάδα το νέο Jeep Compass – Πόσο κοστίζει (upd)

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, η Ελλάδα και η Αθήνα υποδέχθηκαν το ολοκαίνουργιο Jeep Compass το οποίο από τις 21 Αυγούστου αναμένεται να κοσμεί τις εκθέσεις της μάρκας.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Καθαρόαιμο Jeep, τοποθετείται στην γκάμα της φίρμας ανάμεσα στα Renegade και Cherokee

(με τα οποία εμφανώς μοιράζεται το ίδιο σχεδιαστικό DNA) και είναι ένα παγκόσμιο SUV, αφού πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες.

Διατίθεται σε εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από 1.4 μέχρι και 2 lt.

Προσφέρει δύο έξυπνα συστήματα τετρακίνησης, Jeep Active Drive και Jeep Active Drive Low, τα οποία εκτός από τα driving modes λειτουργίας για κάθε έδαφος, αποσυμπλέκουν ακαριαία τον πίσω άξονα όταν το 4Χ4 δεν είναι απαραίτητο, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακή οικονομία αλλά και απόκριση.

Όλα τα παραπάνω ολοκληρώνονται από την εξασφάλιση που προσφέρουν, καθώς ο κλωβός ασφαλείας από ατσάλι υψηλής αντοχής ενώ το Compass εφοδιάζεται με περισσότερα από 70 συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Όσο για τον εσωτερικό του κόσμο, ο οδηγός αντλεί πληροφόρηση από πίνακα οργάνων που ενσωματώνει έγχρωμη οθόνη LED, διάστασης έως 7 ιντσών, ενώ στο κέντρο της τραπεζοειδούς κονσόλας, φιλοξενείται η έως και 8,4 ιντσών οθόνη αφής του συστήματος infotainment U Connect, που είναι συμβατό τόσο με Apple CarPlay όσο και με Android Auto.

Το νέο Jeep Compass μπορεί να αποκτηθεί με ένα από τα πολλά προγράμματα χρηματοδότησης της Jeep με κορυφαία επιλογή το άτοκο πρόγραμμα 50-50.

Σε ότι αφορά τις τιμές του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsauto.gr θα ξεκινάνε απο τα 25.900€ με πληρέστατο εξοπλισμό…

Μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο στην Ελλάδα για περισσότερα…

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Jeep Compass στη δοκιμή που κάναμε στην Πορτογαλία, πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα