Η Porsche επεκτείνει το δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης

00:20 2/3/2019 - Πηγή: NewsAuto

Μετά την επιχειρησιακή έναρξη το 2018, το δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης της Porsche επεκτείνει την λειτουργία του σε πέντε νέες χώρες.

Οι υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Porsche θα είναι πλέον διαθέσιμες σε περισσότερες χώρες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2018, λειτουργώντας στη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Φινλανδία. Η Porsche ανακοίνωσε πως επεκτείνει την δραστηριότητα του δικτύου

της στη Μ. Βρετανία, στη Γαλλία, την Ισπανία, τη Νορβηγία και πολύ σύντομο και την Ιταλία.

Η υπηρεσία Porsche Charging Service βασίζεται σε μια ψηφιακή πλατφόρμα που προσφέρει στον χρήστη πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα και πλέον κατάλληλα σημεία για την φόρτιση του αυτοκινήτου του. Με την εγγραφή τους στην υπηρεσία οι χρήστες απολαμβάνουν προκαθορισμένες τιμές και αποκλειστικά προνόμια, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ή την εταιρία φόρτισης που χρησιμοποιούν κάθε φορά.

Μέσω την σχετικής εφαρμογής στο κινητό ο οδηγός βλέπει τους πιο κοντινούς, από τους 49.000 σταθμούς φόρτισης του συνεργαζόμενου δικτύου, και μπορεί να δει πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα θέσεων, την ισχύ φόρτισης κ.α., και στη συνέχεια να καθοδηγηθεί σε αυτούς μέσω του προγράμματος πλοήγησης. Μετά τη φόρτιση, η πληρωμή γίνεται μέσω ενός QR Code ή με την Porsche ID Card που λαμβάνει κάθε χρήστης μετά την εγγραφή του στο σύστημα.

Η επέκταση του δικτύου υποστήριξης ηλεκτρικών οχημάτων έρχεται λίγο πριν την έλευση της ηλεκτρικής Taycan, ενώ ήδη η Porsche έχει στη γκάμα της ένα μεγάλο αριθμό από plug-in υβριδικά μοντέλα.

The post Η Porsche επεκτείνει το δίκτυο υπηρεσιών φόρτισης appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα