Η Lexus ετοιμάζει minivan

Αν η Ferrari πρόκειται να φτιάξει SUV, γιατί αντιστοίχως δεν μπορεί να κατασκευάσει η Lexus ένα minivan; Ε λοιπόν μπορεί, και θα το κάνει προσεχώς. Ο κωδικός του θα είναι LM, μάθετε παρακάτω περισσότερα…

Το συγκεκριμένο μοντέλο πρόκειται να βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο Toyota

Alphard. Αλλά τι είναι αυτό; Στην τρίτη γενιά του από το 2015 και το facelifted στα τέλη του 2017, το Alphard είναι ένα τολμηρό σε στυλ MPV με μια γιγάντια μπροστινή μάσκα που μας κάνει να αναρωτηθούμε πώς θα μοιάζει με την εταιρική μάσκα της Lexus. Έχει ισχυρή σχέση με ένα άλλο MPV, το Toyota Vellfire και διαθέτει ένα ευέλικτο εσωτερικό με θέσεις για οκτώ ενήλικες επιβάτες.

Διατίθεται κυρίως σε ασιατικές αγορές, ενώ χρησιμοποιεί βενζινοκινητήρα V6 3,5 λίτρων που παράγει 296 ίππους και 361 Nm ροπής που διοχετεύονται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Δεν θα εκπλαγούμε αν το Lexus LM θα χρησιμοποιήσει τον ίδιο κινητήρα του πιο πρόσφατου Alphard. Εάν πιστέψουμε ένα τελευταίο δημοσίευμα από την Ιαπωνία, το Lexus LM θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά και θα παραχθεί στο εργοστάσιο Inabe της Toyota, δίπλα στα Alphard, Vellfire και Hiace van. Το νέο πολυτελές minivan της Lexus θα στοχεύσει στις ασιατικές αγορές, με έμφαση στην τεράστια αγορά της Κίνας.

Η πρεμιέρα του minivan της Lexus έχει οριστεί για τις 16 Απριλίου στο Auto Shanghai 2019 στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, σκοτώστε λίγο από το χρόνο σας κοιτάζοντας το δίδυμο Alphard, το οποίο μπήκε εκτός των άλλων και στο στόχαστρο των βελτιωτών της TRD.

The post Η Lexus ετοιμάζει minivan appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα