Η Gazoo Racing θα εξελίξει μια κορυφαία Toyota Supra

Η πολυαναμενόμενη Toyota Supra δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει το σπορ τμήμα Gazoo Racing της Toyota που αποκαλύπτει πως θα εξελίξει μια κορυφαία έκδοση Supra GRMN.Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η Supra αναμένεται μέσα στο 2019 και σύμφωνα με τον επικεφαλή εξέλιξης Tetsuya Tada η εταιρία έχει ήδη στα σχέδιά της μια σληροπυρηνική έκδοση GRMN με την υπογραφή της Gazoo Racing.

Παρά το γεγονός πως η εξέλιξη της Supra έχει γίνει παράλληλα

με την BMW Z4 με την οποία θα μοιράζεται το πλαίσιο αλλά και τον εξακύλινδρο κινητήρα, ο Tada βεβαιώνει πως η Supra θα έχει μια αποκλειστικά δική της οδηγική προσέγγιση, με διαφορετικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση και διαφορετική χαρτογράφηση στα ηλεκτρονικά συστήματα.

Αναμένεται δε, να έχει αρκετά high tech συστήματα. Για παράδειγμα ο οδηγός της θα μπορεί να την οδηγήσει σε κάποια από τις προεπιλεγμένες πίστες και να συγκρίνει τους χρόνους τους με αυτούς του Fernando Alonso. Κάτι ανάλογο δηλαδή με το Gran Turismo αλλά σε πραγματικές συνθήκες.

Η βασική έκδοση της Supra θα έχει τον 3λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα της BMW με 335 ίππους και περισσότερα από 50 kg ροπής. Φυσικά η Supra GRMN θα έχει πολύ μεγαλύτερη ισχύ από αυτή και κυρίως αναμένεται να έχει ένα πολύ πιο καθαρόαιμο στήσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα