Περιπολικό Nissan GT-R για την αστυνομία στην Ιαπωνία!

Χαράς ευαγγέλια για τους αστυνομικούς της περιφέρειας Toshigi της Ιαπωνίας, μαύρη μέρα για όλους τους επίδοξους “κοντράκηδες” και λοιπούς εγκληματίες της περιοχής. Ο λόγος είναι φυσικά το αστυνομικό Nissan GT-R που βλέπετε στις οθόνες σας που αποτελεί δωρεά ευσυνείδητου πολίτη!
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Το συγκεκριμένο Nissan GT-R παραχωρήθηκε ως δωρεά από έναν κάτοικο της περιφέρειας

Toshigi στην τοπική Αστυνομία. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζαμε και τον λόγο που ο συγκεκριμένος κύριος προχώρησε σε αυτή την κίνηση δυστυχώς όμως, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν μας είναι γνωστός.

Οι Ιάπωνες είναι πολύ τυπικοί σε τέτοιου είδος παραδόσεις-παραλαβές και για αυτό το λόγο κανόνισαν μέχρι και μία μικρή σχετική τελετή που είχε μέχρι και μπάντα. Πώς να το κάνουμε, έπρεπε να υποδεχτούν τη νέα προσθήκη στον στόλο τους με τις ανάλογες τιμές!

Το GT-R των 565 ίππων έχει δεχτεί όλες τις κατάλληλες μετατροπές ώστε να λογαριάζεται ως ένα τυπικό αστυνομικό όχημα. Πέρα από τον λευκό-μαύρο χρωματισμό του, το μοντέλο της Nissan φέρει και τον απαραίτητο φάρο-σειρήνα αλλά και παλλόμενα LED στους προφυλακτήρες, όπως και οι… κοινοί θνητοί “συνάδερφοι” του στην περιφέρεια Toshigi. Μετά και τον προσθήκη αυτού του GT-R στο στόλο της τοπικής αστυνομίας δεν θα μας παραξενέψει καθόλου αν ακούσουμε για μείωση εγκληματικότητας, έστω των παραβάσεων του ΚΟΚ, στην συγκεκριμένη περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα