Η Ford μηνύει τον John Cena (vid)

Ο John Cena είναι Αμερικανός παλαιστής κι έχει συμβόλαιο με την εταιρεία πάλης WWE. Πέρυσι, η Ford επέλεξε κάποιους πελάτες της υψηλού προφίλ, όπως ο John Cena, για να αγοράσουν το νέο GT της εταιρείας, ως ένα εμπορικό κόλπο για να δείξουν στον κόσμο το

αυτοκίνητο.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πρόσφατα, ο Cena δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου μας παρουσίασε το ολοκαίνουριο του Ford GT στο κανάλι Bella Twins, στο YouTube. Λίγο αργότερα όμως το πούλησε και τώρα η Ford τον καταγγέλλει.

Η αμερικανική πολυεθνική αυτοκινητοβιομηχανία υποστηρίζει ότι είχε υπογραφεί συμφωνία, στην οποία έπρεπε να κρατήσει το αυτοκίνητο για τουλάχιστον 2 χρόνια, πριν το πουλήσει. Η μεταπώληση του αυτοκινήτου του ήταν φαινομενικά «μη εξουσιοδοτημένη κερδίζοντας άδικα μεγάλο κέρδος» και προκάλεσε «απώλεια αξίας εμπορικού σήματος, δραστηριότητα πρεσβευτή και καλή θέληση του πελάτη λόγω της ακατάλληλης πώλησης».

Η Ford επιδιώκει την παραλαβή του αυτοκινήτου, καθώς και ένα χρηματικό ποσό. Ο Cena, από την άλλη μεριά, δήλωσε ότι πούλησε το αυτοκίνητο και άλλα ακίνητα για να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει, πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Cena δεν θα αγοράσει ξανά κάποιο όχημα της Ford.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο YouTube με το Ford GT του.

Keywords
Τυχαία Θέματα