Θέλει άλλο ένα τίτλο ο Raikkonen

Μπορεί ο Kimi Raikkonen να μη βρίσκεται και στο καλύτερο στάδιο της καριέρας του, ωστόσο εξακολουθεί να αγωνίζεται με τα χρώματα μίας κορυφαίας ομάδας και να στοχεύει… που αλλού; Στο θρόνο του παγκόσμιου πρωταθλητή!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

O Φινλανδός είναι ήδη στα 38 αλλά επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Scuderia Ferrari και για το 2018, όπου και θα αποτελέσει ξανά teammate του Sebastian Vettel.

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κατάκτηση του μοναδικού έως τώρα τίτλου του ενώ αγνοεί τη νίκη σε Grand Prix από τον Μάρτιο του 2013 και τον αγώνα στην Αυστραλία.

Παρ’ όλα αυτά και παρότι έκλεισε τη σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε όντας τέταρτος στην τελική βαθμολογία οδηγών και 112 πόντους πίσω από τον teammate του, εξακολουθεί να στοχεύει ψηλά!

«Προφανώς είμαι εδώ και να κερδίζω αγώνες και τίτλους. Άρα η θέση στην οποία βρέθηκα φέτος ήταν κάθε άλλο παρά ιδανική. Όμως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα. Θα ζήσω με αυτό αν και δεν είμαι εδώ για να τερματίζω τέταρτος τη σεζόν. Ελπίζω του χρόνου να τα πάω πολύ καλύτερα», είπε ο Raikkonen.

Μένει να δούμε αν την προσεχή σεζόν, που δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία του στη Formula 1, θα μπορέσει να διεκδικήσει τον πολυπόθητο δεύτερο τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα