Η Ford Mustang σε ρόλο… pick up!

Αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι, ανεξάρτητα από το όχημα που διαθέτετε, μπορείτε να το κάνετε εξίσου πρακτικό προκειμένου να μεταφέρετε τα πράγματα σας. Ακόμη κι αν πρόκειται για την περιβόητη και πολυδιαφημισμένη Ford Mustang.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιου είδους επινοητικότητα και φυσικά αποφασιστικότητα από πλευράς ιδιοκτήτη προκειμένου να δώσει τη δική του πινελιά στο δικό του όχημα. Αυτή η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε στη Φλόριντα, κοντά σε ένα πάρκο ρυμουλκούμενων

και δείχνει μια ασημένια Ford Mustang που μεταφέρει δεκάδες χαλύβδινους σωλήνες και τεράστια συρμάτινα ρολά στο πίσω τμήμα της, ανάμεσα σε δεκάδες τροχόσπιτα.

Δεν έχουμε ιδέα γιατί ο ιδιοκτήτης της Mustang μεταφέρει όλα αυτά τα αντικείμενα (ίσως είναι έτοιμος να φτιάξει φράχτη;), αλλά σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον εκκεντρικός. Στο πίσω μέρος, μπορούμε να δούμε ότι οι σωροί σωλήνων έχουν γλιστρήσει στην καρότσα, μια ομολογουμένως περίεργη εικόνα για Mustang.

Αισθανόμαστε αρκετά άσχημα για τη Mustang, καθώς απλά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει τα βαθουλώματα και τις γρατσουνιές στο αμάξωμά της μετά από αυτή τη διαδικασία. Βεβαίως, το αυτοκίνητο έχει ήδη χαραγμένα σημάδια και ένα άσχημα στραμμένο δεξιό πίσω τροχό, οπότε ο ιδιοκτήτης σαφώς δεν ενδιαφέρεται να διατηρήσει το εξωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση.

Είναι γεγονός πως στο δρόμο μπορείς να δεις ότι πιο ευτράπελο έχει ο καθένας στο νου του, δεν μπορείς να αντιληφθείς μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους όπως και η φαντασία του, που σε ορισμένες περιπτώσεις κυριολεκτικά οργιάζει…

Διαβάστε ακόμη:

Η Ford Mustang Mach-E εντυπωσιάζει στο Goodwood (VIDEO)

Διέλυσαν ολοκαίνουργια Ford Mustang 500 ίππων για…εκπαίδευση

Επίσημο: H Ford Mustang Mach 1 έρχεται στην Ευρώπη

The post Η Ford Mustang σε ρόλο… pick up! appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα