Η Avante Design ετοιμάζει ένα πολύ επιθετικό body kit για τη νέα BMW M4

20:54 4/3/2021 - Πηγή: NewsAuto

Η εταιρεία που ασχολείται με τις βελτιώσεις με το όνομα Avante Design βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης ενός body kit για την BMW M4 που θα κάνει το look του αυτοκινήτου πιο «αιχμηρό».

Όπως αποκαλύπτουν αυτές οι ψηφιακές εικόνες, η εταιρεία ετοιμάζει και δεύτερη πρόταση για body kit, με τη μια από τις δύο να επεμβαίνει και στη χαρακτηριστική μάσκα.

Η αλήθεια

είναι πως με τα μικρότερα εμπρός ανοίγματα, το body kit μοιάζει να βελτιώνει την εικόνα του αυτοκινήτου στο εμπρός μέρος, που είναι και αυτό στο οποίο έχει ασκηθεί αυστηρή κριτική. Τα δύο body kit που ετοιμάζει η Avante Design, θα διαθέτουν έντονα φτερά εμπρός και πίσω, από τα οποία θα προκύπτει σημαντική αύξηση στο πλάτος του αυτοκινήτου. Η εταιρεία κάνει λόγο για επιπλέον 7 ίντσες, κάτι που εκ πρώτης φαίνεται ιδιαίτερα ακραίο.

Το body kit περιλαμβάνει νέους αεραγωγούς στο πίσω μέρος των μπροστινών φτερών, ξεχωριστά πλευρικά skirts και επεμβάσεις στο πίσω μέρος, με κυριότερο στοιχείο διαφοροποίησης τη μεγάλη σταθερή αεροτομή. Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού βρίσκονται στα τελικά στάδια όπως μας ενημερώνει η Avante Design και σειρά θα πάρουν οι  πρώτες δοκιμές για να περάσει το body kit αυτό στην παραγωγή, έστω και σε περιορισμένους αριθμούς.

Διαβάστε ακόμα:
H Rough Crafts προτείνει body kit για την station wagon BMW M3
H Creative Bespoke έχει την απόλυτη Bentley Bentayga
Audi RS3 Sedan: Το αρνάκι έγινε λύκος!

The post Η Avante Design ετοιμάζει ένα πολύ επιθετικό body kit για τη νέα BMW M4 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα