Πως θα ήταν το νέο Nissan Qashqai σε έκδοση Nismo;

20:07 4/3/2021 - Πηγή: NewsAuto

Λίγες εβδομάδες μετά την διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai, ιδού μία πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για μία υποτιθέμενη hardcore έκδοση.

Μπορεί η Nissan να μην έχει στα πλάνα της μία σκληροπυρηνική έκδοση του νέας γενιάς Qashqai, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον σχεδιαστή X-Tomi Design να παρουσιάσει

την δική του εκδοχή, επάνω στο συγκεκριμένο, ουτοπικό προς το παρόν μοντέλο.

Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες του Ιάπωνα κατασκευαστή, η κορυφαία προς το παρόν έκδοση της 3ης γενιάς crossover θα απαρτίζεται από ηλεκτροκινητήρα 140 kW, ο οποίος θα κινεί τους τροχούς, καθώς και από έναν θερμικό σύνολο 1,5 λίτρων με 154 ίππους που σε ρόλο γεννήτριας  θα φορτίζει τη μπαταρία. Η συνδυαστική ισχύς θα φτάνει τους 187 ίππους και τα 330 Nm ροπής. Αυτά μέσα στο 2022. Μέχρι τότε δεν αν αναμένουμε κάτι άλλο. Πάντως αυτό δεν πτόησε τον ψηφιακό καλλιτέχνη X-Tomi Design στο να δημιουργήσει μία υποτιθέμενη έκδοση, η οποία φέρει την υπογραφή της Nismo.

Οπτικά, ξεχωρίζει από τον λευκό χρωματισμό του αμαξώματος, ο οποίος συνδυάζεται με κόκκινες λεπτομέρειες στον εμπρός προφυλακτήρα και στα πλαϊνά και μαύρη οροφή, ενώ δεν λείπουν οι ανθρακί ζάντες που φιλοξενούν μεγάλης διαμέτρου δίσκους φρένων και κόκκινες δαγκάνες. Φυσικά, δεν λείπει και το ανάλογο λογότυπο της Nismo από την εμπρός γρίλια.

Χωρίς να έχει αναφερθεί τίποτα για το τι είδους κινητήρα θα έχει το Qashqai Nismo, θα θεωρούσαμε πολύ επιτυχημένη την τοποθέτηση ενός plug-in υβριδικού συνόλου, το οποίο θα περιελάβανε δύο ηλεκτρικά μοτέρ και ένα μικρού κυβισμού υπερτροφοδοτούμενο θερμικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης:
Το νέο Nissan 400Z Nismo θα έχει πάνω από 400 άλογα
Νέο υβριδικό Nissan GT-R το 2022
Το Ariya θα είναι το πιο αεροδυναμικό SUV στην ιστορία της Nissan

 

The post Πως θα ήταν το νέο Nissan Qashqai σε έκδοση Nismo; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα