Έσπασε τρία ρεκόρ! (vid)

Ο ταλαντούχος Travis Pastrana έκανε τρία εκπληκτικά άλματα σπάζοντας κάθε προηγούμενο του θρυλικού Evel Knievel. Ο Travis είναι Αμερικανός επαγγελματίας αγωνιστής μηχανοκίνητων αθλημάτων και έχει κερδίσει πρωταθλήματα και χρυσά μετάλλια σε διάφορες εκδηλώσεις, όπως supercross, motocross, freestyle motocross και αγώνες rally.

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Πήρε την απόφαση να μας αφήσει όλους άφωνες και τα κατάφερε. Και τα τρία άλματα που έκανε ήταν πραγματικά φαντασμαγορικά. Το πρώτο άλμα ήταν 43.5 μέτρα

περνώντας πάνω από 52 τρακαρισμένα αυτοκίνητα, το δεύτερο άλμα είχε μήκος 58.5 μέτρα περνώντας πάνω από 16 λεωφορεία ύψους 3,5 μέτρων και στο τρίτο μπόρεσε να διανύσει 45.4 μέτρα πάνω από το διάσημο σιντριβάνι του Caesar’s Palace (4,6 μέτρων) έξω από το μπροστινό μέρος του ξενοδοχείου Las Vegas.

Ολοκλήρωσε και τα τρία μέσα σε μόλις τρεις ώρες. Η στολή του ήταν λευκή δερμάτινη με αστέρια και φυσικά λογότυπα της Red Bull που δεν θα μπορούσε να μην είναι χορηγός σε κάτι τέτοιο.

Τα προηγούμενα ρεκόρ ανήκαν στον Evel Knievel, ο οποίος είχε περάσει πάνω από 50 αυτοκίνητα, 14 λεωφορεία και είχε καταφέρει να διανύσει 43 μέτρα πάνω από το σιντριβάνι.

Πριν από δύο εβδομάδες, ο Pastrana κέρδισε την κούρσα στην Pikes Peak με μία Porsche Cayman, αποδεικνύοντας ότι έχει τα καταφέρνει καλά είτε σε δύο είτε σε τέσσερις τροχούς.

Δείτε παρακάτω τα τρία άλματα…

Keywords
Τυχαία Θέματα