Ένα «διαολεμένο» Audi RS6

Το γερμανικό supercar μοντέλο εθεάθη στο διαδίκτυο, με μία σαφώς πιο ακραία εμφάνιση, τόσο εξωτερικά, όσο και μηχανικά.

Οι περισσότεροι από τους λάτρεις των μοντέλων υψηλών επιδόσεων θεωρούν ότι το Audi RS6 αποτελεί το ιδανικό όχημα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός σπορ αυτοκινήτου και ενός αμιγώς οικογενειακού. Να θυμίσουμε ότι κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V10 twin-turbo

κινητήρας, ο οποίος αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 600 ίππους, ενώ δεν λείπει η τετρακίνηση quattro και το 8άρι κιβώτιο Tiptronic.

Εάν όμως όλα τα παραπάνω δεν αρκούν για να ικανοποιήσουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, η βρετανική εταιρεία 2NCS, παρουσίασε ορισμένες φωτογραφίες στο Instagram, από μία «εξωπραγματική» έκδοση, βασισμένη φυσικά επάνω στο station wagon μοντέλο της Audi. Η σημαντικότερη διαφορά βρίσκεται κάτω από το εμπρός διαφανές καπό, εκεί όπου φιλοξενείται ένας διπλοτούρμπινος κινητήρας της Ferrari, αγνώστου ιπποδύναμης, ενώ διαφορετικό είναι και το αμάξωμα. Όπως διακρίνουμε από τις ψηφιακές φωτογραφίες, έχει τοποθετηθεί ένα πολύ πιο «άγριο» body-kit, με πληθώρα αεροδυναμικών λεπτομερειών και αεραγωγών (χαρακτηριστικός ο τοποθετημένος στην οροφή), ενώ κερασάκι στην τούρτα είναι η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Άγνωστο παραμένει το εάν το συγκεκριμένο Audi RS6 θα λανσαριστεί και επισήμως στην αγορά.

The post Ένα «διαολεμένο» Audi RS6 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα