Ένα Mitsubishi που πολύ θα θέλαμε

Το Mitsubishi 4000GT είναι ένα “ψηφιακό” μοντέλο και θα αποτελούσε τον διάδοχο του 3000GT σε ένα… παράλληλο σύμπαν.

Αν σκεφτεί κάποιος ένα σπορ μοντέλο της Mitsubishi από το 1990 έως και το 2000, τότε είναι πολύ πιθανό κάποιοι να αναπολήσουν το 3000GT ή GTO. Εκείνη την εποχή ανταγωνιζόταν δυνατά μοντέλα όπως τα Nissan 300ZX και Toyota

Supra.

Το πιθανότερο είναι να μην δούμε ξανά διάδοχο του 3000GT, αλλά ο Matthew Parsons σχεδίασε πώς μπορεί να ήταν ο αντικαταστάτης που θα έβρισκε τη θέση του στη μοντέρνα εποχή.

Το εντυπωσιακό ψηφιακά επεξεργασμένο μοντέλο ακούει στο όνομα 4000GT και υιοθετεί αρκετά ρετρό στοιχεία σε συνδυασμό με μοντέρνες πινελιές και τεχνολογίες του αύριο. Εντύπωση προκαλεί το εμπρός τμήμα, όπου υπάρχει μια μεγάλη μπάρα με LED φώτα και οι τεράστιες μαύρες ζάντες.

Ακόμα, στο πίσω μέρος υπάρχει μια τεράστια αεροτομή, η οποία έχει στο κέντρο της τοποθετημένο κάθετα ένα τρίτο στοπ. Στις φωτογραφίες παρατηρούμε 3 διαφορετικές αποχρώσεις του μοντέλου, με την πράσινη να κλέβει την παράσταση.

Τα σχέδια που βλέπετε στις εικόνες δεν είναι επίσημες από τη Mitsubishi, αλλά προέρχονται από έναν ανεξάρτητο designer και δημοσιεύστηκαν στο Behance.net.

The post Ένα Mitsubishi που πολύ θα θέλαμε appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα