Ένα Audi RS6 με ισχύ 730 PS (video)

19:04 7/3/2020 - Πηγή: NewsAuto

Ο βελτιωτικός οίκος της Mansory εξελίσσει το νέας γενιάς Audi RS6, μετατρέποντάς το σε πραγματικό supercar.

Γνωστή για την δημιουργία «εξωτικών» μοντέλων, η γερμανική εταιρεία Mansory στρέφεται τώρα σε πιο γήινα οχήματα, όπως τα station wagon. Πιο συγκεκριμένα οι τεχνικοί της πήραν ως βάση το νέο Audi RS6, διαφοροποιώντας το φυσικά τόσο εξωτερικά, όσο και μηχανικά. Το αμάξωμα του βελτιωμένου uber station

wagon διαθέτει τώρα νέο body-kit, με επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως σπόιλερ, αεροτομές και φυσικά πίσω διαχύτη στον οποίο έχουν ενσωματωθεί οι τετραπλές πολυγωνικές απολήξεις της εξάτμισης. Τα παραπάνω είναι κατασκευασμένα από carbon, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι ειδικά σχεδιασμένες για το συγκεκριμένο μοντέλο σφυρήλατες ζάντες των 22 ιντσών.

Αλλά η ουσία της μετατροπής βρίσκεται κάτω από το εμπρός καπό, εκεί όπου εδράζεται ο twin-turbo V8 κινητήρας των 4,0 λίτρων. Σύμφωνα με τον Βαυαρό βελτιωτή, η ισχύς έχει αυξηθεί από τους 600 στους 730 PS, όπως και η ροπή που από τα 800 Nm έχει σκαρφαλώσει στα 1.000 Nm. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, παρά μόνο την τοποθέτηση νέας εξάτμισης. Χάρη στα παραπάνω οι επιδόσεις γίνονται ακόμα πιο «ακραίες», με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα (από 3,6” της εργοστασιακής έκδοσης).

Στα εντός, οδηγός και επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους την αντίστοιχη πολυτέλεια που προσφέρουν οι επενδύσεις από αλκαντάρα και οι λεπτομέρειες από carbon.

The post Ένα Audi RS6 με ισχύ 730 PS (video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα