Ειδική έκδοση του Fiat 500X

09:37 3/5/2018 - Πηγή: NewsAuto

Λίγο πριν την ολική ανανέωσή του, το Fiat 500X δέχεται ένα επιδερμικό facelift, αλλά εμπλουτίζεται και με νέα εξοπλιστικά πακέτα. Το πιο πρόσφατο είναι η έκδοση Blue Sky Edition, που προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά των ΗΠΑ.

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Ανάμεσα στα βασικά γνωρίσματα του συγκεκριμένου Fiat 500X είναι το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, το

οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόματους προβολείς, διπλή ηλεκτρικά ανοιγόμενη ηλιοροφή, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, όπως και προβολείς ομίχλης. Επίσης, δεν λείπουν οι λεπτομέρειες από χρώμιο, στις χειρολαβές και στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, με τη χρωματικά παλέτα να περιλαμβάνει τέσσερα χρώματα, μαύρο Nero Cinema, γκρι Grigio Graphite, λευκό Bianco Gelato και φυσικά μπλε μεταλλικό Blue Sky.

Το μπλε χρώμα κυριαρχεί και στο εσωτερικό, τόσο στις επενδύσεις των καθισμάτων, στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική κονσόλα. Το Fiat 500X Blue Sky Edition θα λανσαριστεί τους επόμενους μήνες μέσω του αμερικάνικου επίσημου δικτύου της ιταλικής φίρμας, με τη γκάμα των κινητήρων να περιλαμβάνει βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα σύνολα, που θα συνδυάζονται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα