Δυναμική παρουσία της Honda στο Goodwood

Αρκετές εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η Honda κατά τη διάρκεια του Goodwood Festival of Speed καθώς θα συμμετάσχει στην εκδήλωση με το ανανεωμένο NSX αλλά και το ηλεκτρικό πρωτότυπο Honda

E Prototype.

Τα δύο μοντέλα θα φιλοξενούνται στο περίπτερο της Honda ενώ το ηλεκτρικό Honda E αναμένεται να συμμετέχει και στην διάσημη ανάβαση στην πρώτη του δυναμική εμφάνιση.

Η επίσημη παρουσίαση του Honda E αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά όμως το πρωτότυπο που έχουμε δει και που θα βρίσκεται στο Goodwood σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda πλησιάζει στο 95% το τελικό αυτοκίνητο παραγωγής. Η Honda μάλιστα έχει ήδη ανοίξει τις λίστες παραγγελιών για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για επιλεγμένους πελάτες.

Αν και πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης το Honda Ε έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα ποιοτική και πολυτελή προσέγγιση στο εσωτερικό του με κυρίαρχο στοιχείο την παρουσία πέντε μεγάλων ψηφιακών οθονών. Η Honda δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλές τεχνικές πληροφορίες όμως γνωρίζουμε πως θα έχει αυτονομία πάτω από 200 χιλιόμετρα και θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση που θα προσφέρει γέμισμα στο 80% της συνολικής χωρητικότητας των μπαταριών σε 30 λεπτά.

Μαζί με το Honda E η εταιρία θα φιλοξενεί και το ανανεωμένο NSX όπου εκτός από το διακριτικό facelift έχει αρκετές σημαντικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις. Μεταξύ αυτών είναι η τοποθέτηση πιο σφικτών αντιστρετπικών και σινεμπλόκ καθώς και το διαφορετικό λογισμικό των μονάδων ελέγχου της τετρακίνησης, του συστήματος διεύθυνσης και των αμορτισέρ. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στον 3.5 V6 twin-turbo κινητήρα που διαθέτει νέους εγχυτήρες καυσίμου και βελτιωμένη θερμική προστασία των turbo χωρίς πάντως κάποια μεταβολή στην απόδοση των 581 ίππων.

The post Δυναμική παρουσία της Honda στο Goodwood appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα