Δοκιμές για τη BMW iNEXT

Οι δοκιμές για το ηλεκτρικό SUV της BMW, συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν από το πρωτότυπο που έχει όλο και λιγότερο καμουφλάζ, το iNEXT θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή κατηγορία αυτοκινήτων.

Το νωρίτερο που αναμένεται να δούμε στην τελική του μορφή το iNEXT είναι μέσα στο 2021. Παρ’

όλα αυτά, η BMW για να μας «κρατάει ζεστούς», δίνει αραιά και που κάποιες εικόνες από τις δοκιμές του αυτοκινήτου. Οι προηγούμενες εικόνες του καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου, ήταν από τη Σουηδία και τις εκεί δοκιμές σε ακραίες συνθήκες με τους πάγους και τα χιόνια. Τώρα, έχουμε εικόνες από το αυτοκίνητο στις αντίθετες ακραίες συνθήκες, με την ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία και τη σκόνη της ερήμου Καλαχάρι στην Αφρική.

Στις νέες εικόνες, φαίνεται να έχει βγει αρκετό από το καμουφλάζ του αμαξώματος, αποκαλύπτοντας περισσότερο την τελική μορφή του μοντέλου. Η γενικότερη εικόνα του αυτοκινήτου, δείχνει πως η BMW και στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV, θα κρατήσει την γνωστή αισθητική με τις κάθετες γραμμές να διαχωρίζουν τους όγκους. Η χαρακτηριστική μάσκα εμπρός παραμένει και οι διαφορές που επιβάλλει η ηλεκτρική κατεύθυνση του μοντέλου, θα δίνουν στην τελική του μορφή εκείνο το προφίλ που θα διαφοροποιεί το μοντέλο από τα υπόλοιπα «συμβατικά» και υβριδικά SUV της BMW.

Αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του αυτοκινήτου, αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι μια αυτονομία που θα πλησιάζει τα 600 χιλιόμετρα και μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς. Στην καμπίνα, ακόμα εξετάζεται η πιθανότητα διατήρησης του πολυγωνικού τιμονιού που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ένα από τα στοιχεία που θα δίνει το στίγμα της διαφορετικότητας για το ηλεκτρικό SUV μέσα στη γκάμα της BMW.

The post Δοκιμές για τη BMW iNEXT appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα