Μπήκαμε στο εργοστάσιο κατασκευής της 911 Turbo S Exclusive (vid)

Είναι σπάνιο να λαμβάνεις απευθείας εικόνα από το πώς κατασκευάζεται ένα supercar και όχι όποιο κι όποιο, αλλά η ειδική έκδοση ενός τετράτροχου μύθου, η 911Turbo S Exclusive της Porsche, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 500 μοναδικά κομμάτια. Για πάμε να δούμε…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Ο λόγος ύπαρξης αυτής της ειδικής 911 είναι ο βελτιωμένος twin-turbo 3,8 λίτρων 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας από την Turbo

S, ο οποίος απέκτησε πλέον 27 ίππους σκαρφαλώνοντας συνολικά στους 607, μαζί με 750 Nm ροπής παρακαλώ! Το 0-100 km/h της 911 Turbo S Exclusive έρχεται σε μόλις 2,9 sec, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 330 km/h.

Το sportscar της Porsche ξεχωρίζει από το ειδικό χρυσό εξωτερικό χρώμα, με carbon ρίγες στο καπό και την οροφή. Σημειώστε πως η τελευταία αποτελείται από ανθρακονήματα σε μια προσπάθεια να συγκρατηθεί το απόβαρο σε λογικά πλαίσια. Τα φρένα αποτελούνται από κεραμικούς δίσκους, οι τροχοί είναι 20 ιντσών, ενώ διατίθεται σύστημα παθητικής τετραδιεύθυνσης, πακέτο Sport Chrono και ενεργή ανάρτηση Porsche Active Suspension Management.

Εντός δεσπόζουν τα σπορ ηλεκτρικά καθίσματα με 18 ρυθμίσεις επενδυμένα με δέρμα και χρυσές ραφές. Η Alcantara κυριαρχεί παντού μαζί φυσικά με την αναμενόμενη σπορ πολυτέλεια της Porsche. Συνολικά πρόκειται για μια από τις καλύτερες στιγμές του δημοφιλούς σπορ γερμανικού μοντέλου αφού συνδυάζονται αρμονικά, οι επιδόσεις, η μοναδικότητα της κατασκευής αλλά και απαράμιλλη πολυτέλεια της φίρμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα