Αποκάλυψη: Rinspeed MicroMAX

Μία νέα φουτουριστική πρόταση παρουσίασε η Rinspeed! Οι Ελβετοί συνηθίζουν να μας ξαφνιάζουν ευχάριστα με πρωτότυπα μοντέλα και σύνθετες λύσεις για το μέλλον της αυτοκίνησης, πράγμα που κάνουν και με το MicroMAX Concept!

Το μοντέλο αυτό θα αποτελέσει τη φετινή καινοτομία της Rinspeed στη 83η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα διεξαχθεί στις 7 με 17 Μαρτίου του 2013. Πρόκειται για μία ηλεκτρική πρόταση που συνδυάζει με ευρηματικό τρόπο το μικρό με το… μεγάλο.

Χωρίς να είναι μακρύτερο από το Mini

αφού έχει μήκος μόλις 3.6 μέτρα, το αυξημένο του ύψος που είναι στα 2.2 μέτρα δημιουργεί άφθονο χώρο που οι Ελβετοί σκέφτονται να αξιοποιήσουν με καινοτόμες ιδέες.

Για παράδειγμα, στο σχετικό δελτίο τύπου μιλούν για οδηγό συν τρεις επιβάτες, με ανασηκωμένα όμως καθίσματα, ψυγείο, καφετιέρα και κάθε λογής συνδεσιμότητα και εφαρμογή του κόσμου της τεχνολογίας.

Στόχος, ένα όχημα… ευχάριστης διαμονής, για εξορμήσεις παρέας, για σκοπούς deliveri και ότι άλλο μπορεί να κατεβάσει ο νους σας. Είπαμε, ξεχάστε ότι συμβατικό, με τη Rinspeed έχουμε να κάνουμε!

Περισσότερες πληροφορίες, κυρίως για το τεχνικό μέρος αυτής της σίγουρα αμφιλεγόμενης πρότασης, σε 3 μήνες, στη Γενεύη.





Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα