Ανανέωση για το Suzuki Ignis (+video)

16:20 4/2/2020 - Πηγή: NewsAuto

Η Suzuki έχει αλλάξει αρκετά πράγματα στο Ignis. Η κυριότερη από τις αλλαγές για το mini SUV  αφορά την νέα «μάσκα», η οποία του δίνει μία έντονη εικόνα Crossover/ εκτός δρόμου οχήματος αλλά και η προσθήκη mild Υβριδικού συστήματος.

Με χαρακτήρα SUV αλλά και… χαρακτηριστικά off road ανανεώθηκε το

Suzuki Ignis. Τώρα στο όνομά του προστέθηκε το διακριτικό Hybrid MF αλλά και πολλά σχεδιαστικά στοιχεία που εμπνέουν χαρακτήρα SUV. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται: Οι προφυλακτήρες, οι πλαστικές ποδιές (που θυμίζουν μέταλλο), τα πλαστικά προστατευτικά γύρω από τα τόξα των τροχών και οι ράγες οροφής. Ένα νέο χρώμα προστέθηκε στην γκάμα και ονομάζεται Tough Khaki Pearl Metallic, που συνδυάζεται με μια μαύρη οροφή.

Σύμφωνα με την Suzuki, το Ignis Hybrid MF, στοχεύει στους ιδιοκτήτες με… active way of life (αυτοί που πάνε εκδρομές και ασχολούνται με outdoors δραστηριότητες) για το λόγο αυτό προσέθεσε ένα πιο ανθεκτικό και ευκολότερο στον καθαρισμό πάτωμα στον χώρο αποσκευών. Ένα άλλο ξεχωριστό χαρακτηριστικό της νέας φιλοσοφίας είναι το «δερμάτινο» συνθετικό υλικό για τα καλύμματα των καθισμάτων σε συνδυασμό με τα χρώματα khaki και gunmetal.

Αυτό που παρατηρήσατε σίγουρα είναι η νέα μάσκα, η οποία θα την «φορούν» όλα τα μοντέλα της Suzuki και όχι μόνο το νέο Hybrid MF. Ο νέος σχεδιασμός αποτελείται από τέσσερις κάθετες λεπτομέρειες χρωμίου, που αντικαθιστούν τις οριζόντιες ράβδους της προηγούμενης μάσκας. Επίσης ο πίσω προφυλακτήρας έχει τώρα το ίδιο χρώμα με το αμάξωμα. Αυτό σημαίνει ότι το τεράστιο μαύρο πλαστικό κομμάτι που αλλοίωνε την εικόνα έχει φύγει.

Όλη η σειρά των Ignis διαθέτει επίσης νέα σχέδια ταπετσαρίας, νέο πίνακα οργάνων, καθώς και διακοσμητικά στο χρώμα του αμαξώματος στην κεντρική κονσόλα και τις λαβές των θυρών.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά σε όλα τα μοντέλα είναι: Οι αυτόματοι προβολείς με λειτουργία «follow-me-home», τα θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, οι τσέπες στις πόρτες των επιβατών (εκτός από το Hybrid MG) και πλήρες κιτ ασφαλείας, (ηλεκτρονικά μέσα). Όλα τα μοντέλα διαθέτουν την ίδια τετρακύλινδρη βενζινοκίνητη μονάδα 1,2 λίτρων Dualjet με 91 ίππους, η οποία συνδυάζεται με ένα σύστημα CVT και ένα ήπιο υβριδικό σύστημα. Η τετρακίνηση είναι προαιρετική σε όλα τα μοντέλα.

The post Ανανέωση για το Suzuki Ignis (+video) appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα