Η Skoda ψήφισε Ελλάδα

15:32 4/2/2020 - Πηγή: NewsAuto

Τη διεθνή δημοσιογραφική παρουσίαση ενός πολύ σημαντικού της μοντέλου επέλεξε να πραγματοποιήσει η Skoda στην Ελλάδα, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στα τοπία και τις ομορφιές της χώρας μας.

Πρόκειται για τη νέα γενιά της Skoda Octavia,

την οποία εκατοντάδες δημοσιογράφοι από πολλές ξένες χώρες θα έχουν τη δυνατότητα να την οδηγήσουν στην Κρήτη, εκεί όπου θα γίνει η κεντρική δημοσιογραφική της παρουσίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, άνθρωποι της Skoda έχουν ήδη επισκεφθεί το πανέμορφο νησί μας και έχουν επιλέξει τις διαδρομές στις οποίες θα οδηγήσουν οι δημοσιογράφοι.

Live από Τσεχία: Το Newsauto στην αποκάλυψη της νέας Skoda Octavia

Η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο μετά την Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (3-4 Μαρτίου οι press days), αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τα τέλη του μήνα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το ποια πόλη θα είναι το επίκεντρό της παρουσίασης της Skoda. Θυμίζουμε πάντως ότι το 2017 η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα η Σητεία είχε επιλεγεί από την Porsche για τη διεθνή δημοσιογραφική παρουσίαση της Cayenne, κατά την οποία πάνω από 300 δημοσιογράφοι είχαν οδηγήσει στους δρόμους της νησιού μας το κορυφαίο γερμανικό SUV.

The post Η Skoda ψήφισε Ελλάδα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα