Ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty

Μινιμαλιστικό και «Raw» το ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty, ακολουθεί το στυλ «Blacked-Out» (όλα μαύρα) και κινείται από ένα υγρόψυκτο μοτέρ 999 κ.εκ. (60 Cubic-Inch).

Το νέο Scout Bobber Sixty της Indian δίνει ένα άλλο νόημα, στην τάση «Old-School» ενώ γίνεται πιο πρακτικό στις καθημερινές μετακινήσεις.

Η Indian Motorcycle, παρουσίασε το 2020 Indian Scout

Bobber Sixty – μια μικρότερη έκδοση 999 κ.εκ. του δημοφιλούς Scout Bobber, που είναι κατά 10 κιλά ελαφρύτερη. Το Scout Bobber Sixty είναι το entry level μοντέλο για τους αναβάτες που θέλουν να… μπουν στην γκάμα της Indian ή για αυτούς που αναζητούν μία λιτή επιλογή.

Με κινητήρα 78 ίππων, το Scout Sixty, εκμεταλλεύεται το χαμηλό κέντρο βάρους, για να δώσει στον αναβάτη τον ελαφρύ και ευέλικτο χειρισμό (κάτι που λείπει από τις old school κατασκευές). «Φέρνοντας ένα γυμνό από στολίδια Bobber σε χαμηλότερη τιμή, λειτουργικό και με καλύτερη οδική συμπεριφορά  είναι κάτι για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε την δυναμική προσφορά στα μοντέλα Bobber και σε μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα αναβατών », δήλωσε ο Reid Wilson, Αντιπρόεδρος της Indian Motorcycle.

Το Scout Bobber Sixty διατηρεί το στιβαρό στυλ του Scout Bobber, συμπεριλαμβανομένων των «κομμένων» φτερών, προσθέτοντας αρκετά στοιχεία που δίνουν στο μοντέλο μια δική του εμφάνιση. Το Scout Bobber Sixty διαθέτει κινητήρα με μαύρο χρώμα, ανανεωμένο σήμα στο ρεζερβουάρ, καθρέφτες με λεπτά στηρίγματα στο τιμόνι, LED προβολέα, μονή σέλα και ολοκαίνουριους, μαύρους τροχούς με πέντε ακτίνες.

Οι αναβάτες που θέλουν να προσαρμόσουν το Scout Bobber Sixty στο δικό τους γούστο, μπορούν να το κάνουν, επιλέγοντας 140 αυθεντικά αξεσουάρ της Indian. Οι αναβάτες που επιθυμούν να ταξιδεύσουν με το Scout τους μπορούν να κάνουν διαφορετικές επιλογές καθίσματος αλλά και να προσθέσουν σέλα επιβάτη. Το Scout Bobber Sixty διατίθεται στα χρώματα: Thunder Black και Thunder Black Smoke με ABS.

Διαβάστε επίσης:

Indian και Jack Daniel’s

Indian Roadmaster Elite: Η απόλυτη ταξιδιωτική μοτοσυκλέτα (+video)

The post Ανανεωμένο Indian Scout Bobber Sixty appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα