Αυτή είναι η ανανεωμένη Jaguar F-Type

Μέσα στο 2020 θα αποκαλυφθεί επισήμως η ανανεωμένη F-Type της Jaguar, με επεμβάσεις που όπως φαίνεται θα την διατηρήσουν στην κορυφή της λίστας με τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στον κόσμο.

Ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα στον κόσμο, η Jaguar F-Type, ανανεώνεται και θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2020. Με προσεκτικές κινήσεις που αφορούν την εμφάνιση, το μοντέλο όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θα παραμείνει στις κορυφαίες

θέσεις της λίστας με τα ωραιότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Στην έκδοση SVR οι αλλαγές γίνονται ακόμα πιο εμφανείς, δίνοντας ένα πολύ πιο δυναμικό τόνο στο σύνολο.

Για να είμαστε ακριβείς, την εικόνα της SVR έκδοσης, οραματίστηκε ο σχεδιαστής Aksyonov Nikita και μας την παρουσίασε μέσω αυτών των τριών ψηφιακών σκίτσων. Η πίσω όψη είναι αυτή που δείχνει περισσότερο τον άνεμο ανανέωσης στην εμφάνιση, με ορισμένες sport πινελιές να δίνουν το στίγμα των δυναμικών επιδόσεων. Ο 5,0λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8, θα αποδίδει 600 ίππους, κάτι που θα επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα, σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

The post Αυτή είναι η ανανεωμένη Jaguar F-Type appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα