«Ήπια» υβριδικά τα Suzuki Swift Sport, Vitara και S-Cross

H Suzuki ανακοίνωσε επίσημα ότι θα προσφέρει στα Swift Sport, Vitara και S-Cross ένα νέο 48-Volt υβριδικό σύστημα κίνησης, που θα μειώσει την κατανάλωση και τους ρύπους τους.

Η ανακοίνωση της Suzuki έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτά που είχαμε γράψει πριν από ένα μήνα, με το νέο «ήπια» υβριδικό σύστημα κίνησης να αντικαθιστά στη γκάμα τις εκδόσεις

με τον 1.400άρη Boosterjest κινητήρα βενζίνης των 140 ίππων.

Σύμφωνα με την εταιρεία το νέο σύστημα κίνησης επιβαρύνει μόνο κατά 15 κιλά το βάρος των αυτοκινήτων και θα συνδυαστεί με μια νέα εκδοχή του 1.400άρη κινητήρα Boosterjet, μειώνοντας όπως έως και τα 20% τις εκπομπές CO2, αλλά και έως και κατά 15% την κατανάλωση καυσίμου.

Επίσης, το νέο σύστημα θα παρέχει στον κινητήρα και επιπλέον ροπή, υποβοηθώντας τον κατά περίπτωση στο έργο του, ενώ σε πολύ χαμηλές ταχύτητες (κάτω από 16 km/h) θα τον σβήνει εντελώς. Για καλύτερη κατανομή βάρους, η 48-Volt μπαταρία του συστήματος είναι τοποθετημένη κάτω από τα μπροστινά καθίσματα.

Περισσότερα στοιχεία για τις νέες «ήπιες» υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων της Suzuki αναμένουμε κοντά στο λανσάρισμά τους στην Ευρώπη, το οποίο αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.

Δείτε εδώ τις τιμές των μοντέλων της Suzuki στην Ελλάδα

The post «Ήπια» υβριδικά τα Suzuki Swift Sport, Vitara και S-Cross appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα