WRC: Στη Hyundai o Sebastien Loeb!

Η βόμβα έσκασε και ο Sebastien Loeb συμφώνησε με τη Hyundai Motorsport να οδηγήσει το i20 Coupe WRC στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2019!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι δύο πλευρές ήταν γνωστό πως είχαν επαφές και παρά τη διάψευση από πλευράς της Κορεάτικης ομάδας, φημολογούνταν πως είχαν καταλήξει σε συμφωνία. Αυτή πλέον έχει επιβεβαιωθεί και αναμένουμε

τις επίσημες ανακοινώσεις και τις ακριβείς λεπτομέρειες!

Η ουσία είναι πως ο Αλσατός θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αγωνιστική του καριέρα εκτός του PSA Group! Πρέπει όμως να σημειωθεί πως δεν μιλάμε για πλήρη εμπλοκή άρα κανονική επιστροφή στο WRC.

Άλλωστε καθώς συμμετέχει στο Ράλι Ντακάρ όπου οδηγεί ένα Peugeot 3008DKR της PH Sport, χάνει τον εναρκτήριο αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, στο Μόντε Κάρλο.

Το πιθανότερο είναι να έχει πρόγραμμα επιλεκτικών συμμετοχών, κατά πάσα πιθανότητα με περισσότερες εμφανίσεις από το 2018. Του άνοιξε βλέπετε την όρεξη η νίκη στην Καταλονία.

Παράλληλα, μπορεί αυτή η κίνηση να συνδέεται και με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross. Βλέπετε η Peugeot αποσύρθηκε από εκεί άρα δεν αποκλείεται να έχουμε διπλή επίθεση της Hyundai με τον Loeb και εμπλοκή του στο RX με την ομάδα του Marcus Gronholm που φημολογείται πως θα κατέβει με i20.

Πάντως σε ότι αφορά στο WRC, o Thierry Neuville διατηρεί ηγετικό ρόλο στην Hyundai Motorsport ενώ στο Μόντε θα τρέξουν επίσης οι Dani Sordo και Andreas Mikkelsen.

Keywords
Τυχαία Θέματα