Villeneuve: «Ντροπή ο Ocon»

Καυστικός όπως πάντα παρουσιάστηκε Jacques Villeneuve αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν στο Grand Prix Βραζιλίας και το «επεισόδιο» ανάμεσα σε Max Verstappen και Esteban Ocon. Και στο στόχαστρο, έβαλε τον Γάλλο…

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

«O Ocon αποτελεί ντροπή για το σπορ, αυτό που έκανε ήταν γελοίο. Και το χειρότερο είναι πως δεν είπε μέσω team

radio ένα συγνώμη, δεν παραδέχθηκε το λάθος του. Είναι καλό να αποδέχεσαι ότι έχεις κάνει λάθος. Και μπορείς να επιστρέψεις στον ίδιο γύρο με τον προπορευόμενο, όμως πρέπει να το κάνει σωστά. Δεν έχεις δικαίωμα να τον εκθέτεις σε οποιοδήποτε ρίσκο. Αν τον περάσεις στην ευθεία και στη στροφή είσαι μπροστά, όλα καλά. Όμως σε αυτό το συμβάν, ήταν λες και είχαμε μάχη για τη νίκη. Όμως δεν έχει και καθόλου αγωνιστική παιδία, αυτό δείχνει. Είχε τόσα ατυχήματα αυτά τα δύο χρόνια, κάποια με δική του ευθύνη, κάποιο όχι αλλά δείχνει πως δεν μαθαίνει ποτέ. Και ποτέ δεν αποδέχεται ότι μπορεί να είναι και δικό του το λάθος», είπε ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997 στο motorsport.com.

Μπορείτε πατώντας εδώ να θυμηθείτε και το συμβάν αλλά και όσα ακολούθησαν στο χώρο ζυγίσματος των οδηγών, εκεί όπου ο Verstappen έσπρωξε τον Ocon.

Έχει ενδιαφέρον και σχετικά με αυτό το συμβάν η τοποθέτηση του Γαλλοκαναδού: «Νομίζω πως ήταν αρκετά εγκρατής στην αντίδρασή σου. Δεν του έριξε καν μπουνιά! Τι θέλουμε να βλέπουμε; Θέλουμε συναισθήματα, πάθος. Θέλουμε να βλέπουμε αυτούς τους μονομάχους. Κι ο άλλος ήταν και ψηλότερος. Ο Max ήταν φανταστικός. Έκανε προσπεράσεις νωρίς, χωρίς DRS, επιθετικές αλλά καθαρές. Είναι πια ένας διαφορετικός Max».

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Ocon με ποινή stop & go 10 δευτερολέπτων ενώ τον Verstappen με δύο ημέρες κοινωφελούς εργασίας κατά παραγγελία της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα