Tρελαίνει κόσμο με τα μπικίνι της

Η Emily Ratajkowski δεν κάθεται ήσυχη λεπτό! Το γνωστό μοντέλο με τις σέξι φωτογραφίες της δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα σούπερ σέξι μπικίνι της.

Για ακόμη μία φορά προκάλεσε αναστάτωση στους εκατομμύρια φίλους τους στα social media. Η 27χρονη, φορώντας ένα στρινγκ μπικίνι και t-shirt που άφηνε ακάλυπτο το κάτω μέρος του στήθους της, τράβηξε μερικές selfies και φυσικά τις ανέβασε στο Instagram. Μάλιστα, όπως θα δείτε, στη μία πόζα της δείχνει ότι θέλει να το βγάλει προκαλώντας απανωτά… εγκεφαλικά!

Το διάσημο μοντέλο πολύ συχνά προσφέρει… δωρεάν οφθαλμόλουτρο στους διαδικτυακούς της φίλους και το Instagram της κυριολεκτικά παίρνει φωτιά από τα likes και τα κολακευτικά σχόλια.

Όμορφο πρόσωπο, εκπληκτικό σώμα και πολλές προκλητικές πόζες. Αυτό είναι το τρίπτυχο που καθορίζει εν πολλοίς το μοντέλο, που κατάφερε να γίνει διάσημο λιγότερο από τις απόπειρες της να γίνει ηθοποιός-τηλεπερσόνα, και περισσότερο από την προώθηση της σεξουαλικότητάς της μέσα από τα social media.

Η Emily ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες της από την τελευταία της εξόρμηση στη θάλασσα. Για το μπάνιο της επέλεξε ένα λεοπάρ μπικίνι, ένα βλέμμα ηδυπαθές και ένα ελαφρύ σούφρωμα στα χείλη, απαραίτητα αξεσουάρ για τις φωτογραφίες που θα δείτε.

Δείτε την στις παρακάτω εικόνες:

Saturday morning selfie ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 16 Ιούν, 2018 στις 10:01 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 21 Ιούν, 2018 στις 1:01 μμ PDT

All you want is Nikes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 21 Ιούν, 2018 στις 2:36 μμ PDT

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις 20 Ιούν, 2018 στις 7:26 πμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα