Νέα σειρά N Line για το Hyundai i30

Την έλευση μίας νέας έκδοσης για το i30 που κυκλοφορεί στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου ανακοίνωσε η Hyundai. Το όνομά της θα είναι N Line αλλά δεν θα… συμμερίζεται τις ορέξεις του i30N.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η εν λόγω έκδοση που θα έρθει στην Ευρώπη πριν τα… πρωτοβρόχια, θα έχει πιο σπορ εμφάνιση από το απλό i30 αλλά

οι αναβαθμίσεις θα είναι περιορισμένες.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τακτικές του εκ Γερμανίας ορμώμενου ανταγωνισμού, η Hyundai θα προσφέρει το i30 με διαφοροποιημένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, με μία ασημένια γραμμή που θα μαρτυρά την έκδοση, 18άρες ζάντες αλουμινίου και σχετικά σήματα.

Στο πίσω μέρος υπάρχει ψευτοδιαχύτης και διπλή απόληξη της εξάτμισης. Παράλληλα το Hyundai i30 N Line, έχει «πειραγμένες» αναρτήσεις και σύστημα πέδησης ώστε να βελτιώνεται το πάτημα στο δρόμο.

Στο εσωτερικό οι Κορεάτες έχουν τοποθετήσει σπορ δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ αλλαγών σχέσεων στο κιβώτιο, που μάλιστα φέρει το λογότυπο N, καθώς και σπορ σουέντ καθίσματα με αυξημένη πλευρική στήριξη.

Κάτω από το καπό… μη περιμένετε κάτι έξτρα, εκεί οι ιδιοκτήτες του μοντέλου θα πρέπει να αρκεστούν στα 140 PS από τον 1400άρη κινητήρα βενζίνης. Κοινώς, η Hyundai προσφέρει ένα πιο σπορ σε εικόνα μοντέλο, για επίδοξους αγοραστές που είτε δεν μπορούν να αγοράσουν είτε δεν μπορούν να κουμαντάρουν το i30N.

«Το i30N έχει αποδειχθεί άκρως επιτυχημένο, επιδεικνύοντας την ικανότητά μας να δημιουργήσουμε οχήματα επιδόσεων και να προσφέρουν συναισθήματα, με απολαυστικά στην οδήγηση μοντέλα. Τώρα θέλουμε να διευρύνουμε αυτή την αίσθηση σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό, με το i30 N Line», είπε σχετικά ο αντιπρόεδρος marketing της Hyundai Ευρώπης, Andreas-Christoph Hofmann.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto για τα επόμενα νέα σχετικά με το Hyundai i30 N Line, δηλαδή πότε θα είναι διαθέσιμο και έναντι ποιου οικονομικού αντιτίμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα