Toyota: Πότε έρχονται οι νέες Corolla GR Sport & Trek

Η Toyota στη Γενεύη θα παρουσιάσει τις νέες εκδόσεις GR Sport και Trek για την Corolla δημιουργώντας ήδη αρκετές επιλογές για τους υποψήφιους αγοραστές.

Με στόχο ένα πιο νεανικό κοινό η Toyota ανακοίνωσε πως θα λανσάρει από αρχές του 2020 μια νέα

έκδοση για την Corolla η οποία θα φέρει το λογότυπο GR Sport.

H νέα έκδοση θα φέρει τα χαρακτηριστικά της Toyota Gazoo Racing και θα αποτελεί το δεύτερο μοντέλο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το λογότυπο GR Sport μετά την αντίστοιχη που είχαμε δει στο Yaris.

H Toyota εκτιμά πως η Corolla GR Sport θα βρεθεί αντιμέτωπη των εκδόσεων R-Line, GT-Line ή ST-Line άλλων κατασκευαστών οι οποίες διαθέτουν μια πιο σπορ εμφάνιση αλλά δεν διαθέτουν την ιπποδύναμη των κορυφαίων εκδόσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο ιαπωνικό μοντέλο θα χρησιμοποιήσει τα υπάρχοντα μηχανικά σύνολα των 1,8 ή 2 λίτρων που χρησιμοποιούνται στις υβριδικές εκδόσεις με πιο… επιθετικό προσανατολισμό.

Σχεδιαστική η έκδοση GR Sport θα διαθέτει μια περισσότερη επιθετική εμφάνιση με τη νέα εμπρόσθια μάσκα από σκούρο χρώμιο, νέα φωτιστικά σώματα, πλευρικά αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και νέο διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος.

Επίσης στην Corolla GR Sport θα τοποθετούνται ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στο εσωτερικό η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία έχει τοπθετήσει σπορ καθίσματα σε μαύρη ταπετσαρία με δερμάτινη επένδυση ενώ υπάρχει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου τονίζουν οι κόκκινες και μαύρες ραφές αλλά και άλλες σχεδιαστικές και χρωματικές πινελιές στο ταμπλό, το τιμόνι και στον επιλογέα ταχυτήτων.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο…

Toyota Corolla Trek

Μια περισσότερο «δραστήρια» crossover εκδοχή της Corolla Touring Sport ετοιμάζει η Toyota η οποία θα φέρει το λογότυπο Trek και αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την ομώνυμη εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων.

Το νέο μοντέλο σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις φέρει ειδικές βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων, το αμάξωμά του έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 χιλιοστά ενώ οι σχεδιαστές για να τονίσουν τον χαρακτήρα του έχουν τοποθετήσει προστατευτικές ποδιές στο σε όλο το αυτοκίνητο περιμετρικά.

Η διάθεση της έκδοση Trek αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Αύγουστο.

The post Toyota: Πότε έρχονται οι νέες Corolla GR Sport & Trek appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα