To πρωτότυπο smart ForEase+ στη Γενεύη

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η smart θα παρουσιάσει το πρωτότυπο ForEase+, το οποίο βασίζεται στο αντίστοιχο ανοικτό μοντέλο που είχε παρουσιαστεί το περασμένο φθινόπωρο στο Παρίσι.

Ουσιαστικά η ειδοποιός διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα βρίσκεται στην ύπαρξη μίας υφασμάτινης οροφής για την προστασία των επιβατών από βροχή και λοιπά έντονα καιρικά φαινόμενα. Μέσω του ForEase+, η γερμανική φίρμα θα φέρει στην επικαιρότητα ορισμένες νέες υπηρεσίες, συνολικά οκτώ, οι οποίες αφορούν το μέλλον της αστικής μετακίνησης,

υπό τον τίτλο «ready-to». Πιο αναλυτικά, ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουμε το car sharing, την κατ’ οίκον παράδοση μικρών δεμάτων ή όπως δηλώνει η ίδια η γερμανική φίρμα το νέο περισσότερο φιλικό στο χρήστη σύστημα πλοήγησης.

Κάτω από το καπό του smart ForEase+ θα βρίσκεται ένας τριφασικός κινητήρας 60 kW, ο οποίος τοποθετείται ήδη στην έκδοση EQ, ένα στοιχείο που δείχνει την μεταστροφή της εταιρείας προς την ηλεκτροκίνηση των μοντέλων της. Επίσης να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι πωλήσεις των smart την προηγούμενη χρονιά μειώθηκαν κατά 4,6%, φτάνοντας παγκοσμίως τα 128.802 μοντέλα.

The post To πρωτότυπο smart ForEase+ στη Γενεύη appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα