To Volkswagen ID.3 σε έκδοση Cross;

Το Volkswagen ID.3 αποτελεί το νέο αμιγώς ηλεκτρικό compact μοντέλο της γερμανικής εταιρείας. Χρειάζεται και έκδοση cross;

Το Volkswagen ID.3 ανταγωνίζεται τα μικρομεσαία μοντέλα με “ηλεκτρική καρδιά”, βασίζεται στη νέα πλατφόρμα

του ομίλου, τη MEB και βρίσκεται ήδη στη χώρα μας (δείτε τις τιμές).

Αλήθεια, τι ζητάει κάποιος από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Σίγουρα η απάντηση δεν είναι τόσο απλή, ωστόσο -αρχικά- ο χρήστης θέλει να μην έχει το άγχος της αυτονομίας και να μπορεί να πηγαίνει παντού.

Για το τελευταίο, η χώρα μας δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά γίνονται σημαντικές προσπάθειες για να μπορεί κανείς να ταξιδεύει ακόμα και με το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο.

To Volkswagen ID.3

Αυτονομία, χωρίς άγχος
Για το πρώτο, η Volkswagen και συγκεκριμένα με το ID.3, προσφέρει αρκετές εκδόσεις με διαφορετικές αποδόσεις και μπαταρίες. Μία από αυτές τις εκδόσεις έρχεται με αυτονομία έως και 550 χιλιόμετρα! Συνεπώς, μπορεί κανείς να πηγαίνει όπου θέλει για… αρκετά χιλιόμετρα. Βέβαια, στην περίπτωση που κάποιος θέλει να πάει σε μια πιο χωμάτινη (βατή) διαδρομή ή να περάσει με ασφάλεια κάποιο εμπόδιο;

Το ID.3 σε cross εκδοχή
Αυτή την ερώτηση μπορεί να την απαντήσει ο Kleber Silva, ένας ανεξάρτητος designer, που οραματίστηκε πώς μπορεί να είναι η cross εκδοχή του ID.3. Σε έναν κόσμο που τα crossover και SUV κερδίζουν συνεχώς έδαφος, ο σχεδιαστής παρουσίασε το δικό του ψηφιακό έργο, το ID.3 Cross.

Εμπνευμένο από το επερχόμενο ID.4, ο Kleber χαρίζει περισσότερο ύψος στο ID.3 και φαίνεται ξεκάθαρα ότι η απόσταση από το αμάξωμα μέχρι το έδαφος έχει αυξηθεί. Δεν προχώρησε σε περισσότερες αισθητικές αλλαγές, μιας και δεν χρειάζεται.

To Volkswagen ID.4

Τελικά, έχει νόημα από την πλευρά της Volkswagen να λανσάρει και μια cross έκδοση του ID.3; Αυτό δεν αποκλείεται μιας και έχουμε δει αρκετές φορές το ίδιο έργο στο παρελθόν, για παράδειγμα το Cross Polo.

Διαβάστε επίσης

Μειώστε τα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ.

Αυτοκίνητα-διαμάντια στην ανακύκλωση (VIDEO)

Τα τελευταία Lada Niva παραδόθηκαν στην Ευρώπη

The post To Volkswagen ID.3 σε έκδοση Cross; appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα