Subaru WRX STI Final Edition: Το κύκνειο άσμα

20:06 3/4/2019 - Πηγή: NewsAuto

Αν κλαίγαμε γιατί το Subaru STI S209, πωλείται μόνο στην Αμερική, τώρα κλαίμε διπλά και με λυγμούς γιατί η Subaru Ισπανίας σημαίνει το τέλος της τέταρτης γενιάς των WRX STI με οχτώ (ναι 8 μόνο) μοντέλα τελευταία μοντέλα (Final Edition).

Ναι δυστυχώς είναι διαθέσιμες

μόνο οκτώ μοντέλα Subaru WRX STI Final Edition. Έξι από αυτά είναι βαμμένα το κλασσικό χρώμα WR Blue Pearl, ενώ δύο είναι μαύρα (Crystal Black Silica Paint). Όλα τα αυτοκίνητα «φορούν» πανομοιότυπους τροχούς 19 ιντσών με το χρυσό χρώμα, που θυμίζει τη χρυσή εποχή της Subaru στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Άλλες οπτικές διαφοροποιήσεις στο εξωτερικό περιλαμβάνουν το εμπρός σπόϊλερ, μια κόκκινη λεπτομέρεια στην μάσκα και προστατευτικό χρώμιο πάνω από τα τελικά (τέσσερα) των εξατμίσεων.

Στο εσωτερικό, η τελική έκδοση του WRX STI έχει τιμόνι με επένδυση Alcantara, κόκκινο κουμπί εκκίνησης του κινητήρα και πατάκια με κεντημένο το STI. Ολοκληρώνοντας την εικόνα του αποκλειστικού της έκδοσης υπάρχει μια πλακέτα δίπλα από το κιβώτιο ταχυτήτων, που αποδεικνύει τη φύση περιορισμένης έκδοσης του αυτοκινήτου, με τον αριθμό του αυτοκινήτου.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι πλούσιος και περιλαμβάνει σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 7 ιντσών με πλοήγηση, ηχοσύστημα Harman Kardon 9 ηχείων (440 W), κάμερα οπισθοπορείας, προειδοποίηση blind spot, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες και φώτα.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για μηχανικές αναβαθμίσεις, οπότε αρκούμαστε στους 300 ίππους (400 Nm ροπής) του υπερτροφοδοτούμενου τετρακύλινδρου boxer 2500 κ.εκ. Ένα μηχανικό κιβώτιο έξι ταχυτήτων και τετρακίνηση είναι στάνταρ.

Εάν ζείτε στην Ισπανία (θέλετε πολύ ένα από τα οκτώ μοντέλα WRX STI Final Edition) και φυσικά έχετε διαθέσιμα 57.500 ευρώ βιαστείτε. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν.

The post Subaru WRX STI Final Edition: Το κύκνειο άσμα appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα