Peugeot goes Electric

Η Peugeot δεν μένει πίσω στις τεχνολογικές εξελίξεις, προχωρά στην ηλεκτροκίνηση με την πεποίθηση ότι η τεχνολογία παραμένει πάντα στην υπηρεσία οδηγικής ευχαρίστησης.

Η περιπέτεια της μάρκας Peugeot συνεχίζεται σε ένα συναρπαστικό μέλλον. Όμως συναρπαστικό γίνεται το μέλλον όταν αφήνει ελεύθερη την επιλογή της εμφάνισης, του τρόπου κίνησης και φυσικά της  οδήγησης.

Η Peugeot

ακολουθεί τις τάσεις και βάζει δυναμικά την γκάμα των μοντέλων της στην Ηλεκτροκίνηση θέλοντας όλα τα μοντέλα της να δίνουν: Εμπειρία, εμπιστοσύνη και συγκινήσεις. Οι Γάλλοι δείχνουν το όραμά τους, που ενσαρκώνεται στο  Peugeot e-Legend Concept, και υλοποιείται με τους νέους ηλεκτρικούς κινητήρες αλλά και το συνδυασμό Plug-In Hybrid.

Peugeot e-208

Το ηλεκτρικό Peugeot e-208 έχει όλα τα πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων που κινούνται με μπαταρία προσφέρει διατηρεί όμως την ευχάριστη και διασκεδαστική οδήγηση χάρη στον αμιγώς ηλεκτρικό του κινητήρα, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και ένα μέσο πρόσβασης σε μία νέα μορφή μετακίνησης.

Peugeot e-2008

Η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι συναρπαστική. Για αυτό τον λόγο το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της Peugeot, το e-2008, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μία γεύση της νέας εποχής συγκινήσεων: O οδηγός απολαμβάνει μία υψηλού επιπέδου κίνηση χωρίς ίχνος κραδασμών και θορύβου. Η απόλαυση συμπληρώνεται και από το αίσθημα της ελευθερίας κίνησης στο κέντρο της πόλης ακόμα και σε περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας των συμβατικών οχημάτων.

Peugeot 3008 Plug-in Hybrid

Ανακαλύψτε το SUV 3008 Plug-in Hybrid. Διατίθεται σε δύο τύπους Hybrid4 (κίνηση στους 4 τροχούς, συνδυασμένη ισχύς 300 ίππων στις εκδόσεις GT Line & GT) και Hybrid (κίνηση στους εμπρός τροχούς, συνδυασμένη ισχύς 225 ίπποι στις εκδόσεις Allure & GT Line) Αξιοποιώντας την υβριδική τεχνολογία μπορείτε να επιλέξετε την κλασική οδήγηση που εξασφαλίζει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης ή αποκλειστικά τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα.

The post Peugeot goes Electric appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα