Ματαιώθηκε το MotoGP του Τέξας

22:35 9/7/2020 - Πηγή: NewsAuto

Κακά μαντάτα για τους φίλους του MotoGP που ήλπιζαν να δουν φέτος αγώνα στο Circuit of the Americas.

Η εντυπωσιακή πίστα του Ώστιν των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν συμπεριλαμβανόταν στο καλεντάρι των 13 αγώνων που ανακοίνωσε πρόσφατα το MotoGP αλλά βρισκόταν στη… λίστα αναμονής.

Ωστόσο, όπως ανακοινώθηκε από την πίστα, ο αγώνας που αρχικά ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Απριλίου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε προσωρινά στις 15

Νοεμβρίου, τελικά θα γίνει το 2021!

Προφανώς αιτία είναι η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού Covid-19 που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε έξαρση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού. Ειδικά το Ώστιν, είχε τις τελευταίες ημέρες σημαντική άνοδο κρουσμάτων.

Έτσι λοιπόν το MotoGP στο COTA θα διεξαχθεί στις 16-18 Απριλίου του 2021 ενώ την ίδια μοίρα αναμένεται να έχει και ο αγώνας της Αργεντινής που θα πήγαινε «πακέτο» με αυτόν του Τέξας. Έτσι, στη λίστα αναμονής βρίσκονται πλέον μόνο το Chang Circuit στην Ταϋλάνδη και η πίστα της Sepang στη Μαλαισία. Σύμφωνα με τη Dorna, μέχρι τις 31 Ιουλίου θα υπάρχει τελική απόφαση και για αυτούς τους αγώνες.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της πίστας ανακοίνωσαν την ματαίωση και του Horsepower Rodeo που αποτελεί σημαντικό event για την πολιτεία ενώ ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το Grand Prix της Formula 1.

Διαβάστε επίσης:
MotoGP: Στην KTM o Petrucci

MotoGP: Στο χειρουργείο ο Dovizioso!

MotoGP: Στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati o Miller

The post Ματαιώθηκε το MotoGP του Τέξας appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα