O εσωτερικός κόσμος του SEAT Tarraco

Το νέο μεγάλο SUV της SEAT είναι ένα μείγμα των βασικών χαρακτηριστικών κάθε μοντέλου της μάρκας.

Δηλαδή: σχεδίαση και λειτουργικότητα, αποδοτικότητα και άνεση, προσβασιμότητα και ποιότητα, τεχνολογία και συναίσθημα, αλλά με τέτοιο τρόπο που να ταιριάζει σε μία ευρύτερη ποικιλία lifestyles.

Το νέο Tarraco έχει σχεδιαστεί για οδηγούς και οικογένειες  που χρειάζονται τη λειτουργικότητα των 5 ή 7 θέσεων, την πρακτικότητα της υψηλής θέσης οδήγησης αλλά ταυτόχρονα αντιλαμβάνονται την αισθητική

του οχήματος και εκτιμούν την ισορροπία μεταξύ αυτοπεποίθησης και κομψότητας.

Οι σχεδιαστές της ισπανικής εταιρείας εργάστηκαν σκληρά για να δημιουργήσουν μία προστατευτική καμπίνα για τους επιβάτες, χρησιμοποιώντας μία οριζόντια γραμμή που διατρέχει το ταμπλό και τονίζει το πλάτος του Tarraco, αυξάνοντας το αίσθημα χώρου ενώ παράλληλα εμπνέει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και υψηλό επίπεδο ποιότητας που συνήθως βλέπουμε στην κατηγορία premium.

Και καθώς ο κόσμος μας ψηφιοποιείται ολοένα και περισσότερο, το εσωτερικό του Tarraco επωφελείται από το 10.25’’ SEAT Digital Cockpit που απλοποιεί την παροχή πληροφοριών στον οδηγό και μία μεγάλη οθόνη 8’’ HMI όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μία σειρά από επιλογές συνδεσιμότητας.

Τέλος, το Tarraco είναι το πρώτο SEAT που θα διαθέτει λειτουργία ελέγχου με χειρονομίες (όταν είναι εξοπλισμένο με 8’’ Navigation Plus).

The post O εσωτερικός κόσμος του SEAT Tarraco appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα