O εσωτερικός κόσμος του Nissan Qashqai

Το απόλυτο best seller της Nissan στην κατηγορία των SUV έχει πληθώρα χαρισμάτων που το κάνουν να ξεχωρίζει. Όπως για παράδειγμα ο ποιοτικός και γεμάτος ισορροπία εσωτερικός του κόσμος.

Πολυτελές μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, το ιαπωνικό μοντέλο σε κερδίζει με τη σχεδίαση της καμπίνας.

Ειδικά με στοιχεία όπως το τιμόνι σε σχήμα “D”, πολυτελές, πολυχρηστικό αλλά και σπορτίφ, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε το Qashqai

σας με αυτοπεποίθηση!

Όμως η προσοχή στη λεπτομέρεια επεκτείνεται σε κάθε τομέα. Από τον νέο πίνακα οργάνων ως τον δερμάτινο επιλογέα σχέσεων στο κιβώτιο αλλά και γενικά, τα υψηλής ποιότητας υλικά που έχει τοποθετήσει η Nissan.

Μπορείτε να…«βυθιστείτε» στα άνετα, νέα καθίσματα με τα οποία εφοδιάζεται το νέο Qashqai. Έχουν νέα σχεδίαση και υψηλής ποιότητας δέρμα «Nappa». Χαρακτηρίζονται από απαλή τρισδιάστατη επιφάνεια και σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε με περίσσεια άνεση.

Μπορείτε επίσης να τα επιλέξετε είτε με αυτή την premium επιλογή, είστε σε εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα, σε μαύρο χρώμα.

Κι όταν ταξιδεύετε, η επαφή με τον έξω κόσμο διευρύνεται χάρη στη νέα, πανοραμική γυάλινη οροφή του νέου Nissan Qashqai.

Παράλληλα, σε όλη τη γκάμα του Qashqai έχει προστεθεί μια αναβαθμισμένη έκδοση του συστήματος πολυμέσων Nissan Connect με περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας και πλοήγηση με διευρυμένες δυνατότητες,

Keywords
Τυχαία Θέματα