Nέο MINI Crossover το 2023

Είναι τοποθετημένη για το 2023, η αντικατάσταση του Countryman με κάτι νέο από τη MINI και μέχρι στιγμής, ακόμα και το αν θα διατηρηθεί το όνομα, είναι κάτι που δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά.

Μια κίνηση που φαντάζει τόσο λογική, λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά πηγαίνει το crossover τμήμα της αγοράς σε όλο τον κόσμο.

Το Countryman έγινε πριν από μια δεκαετία το πρώτο crossover της μάρκας, μια τολμηρή κίνηση που έγινε υπό την καθοδήγηση της μητρικής εταιρείας BMW.

Παρά το γεγονός ότι όλα τα MINI ήταν τότε αφιερωμένα σε μια εξειδικευμένη ομάδα πελατών, η SUV εκδοχή του, κατάφερε να ανοίξει τη «βεντάλια» των πελατών της εταιρείας, φέρνοντας νέο κόσμο κοντά της. Πρόσφατα, η BMW έκανε μια σημαντική ανακοίνωση σχετικά με την επόμενη γενιά του SUV: για πρώτη φορά, θα κατασκευαστεί ένα MINI στη Γερμανία, παράλληλα με τα μοντέλα BMW στις γραμμές παραγωγής της Λειψίας.

«Τα τελευταία χρόνια, έχουμε εργαστεί αδιάλειπτα προς την κατεύθυνση της μελλοντικής υπεραξίας για τις γραμμές παραγωγής των μοντέλων μας. Η σύμβαση για την παραγωγή του διαδόχου του ΜΙΝΙ Countryman, μας δίνει ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο για να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο Hans-Peter Kemser, Διευθυντής του Εργοστασίου του BMW Group στη Λειψία. «Είναι σαφής απόδειξη της πίστης της εταιρείας στην εμπειρία μας και στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, ενώ ταυτόχρονα σημαίνει πολλά για εμάς που δουλεύουμε σε αυτό». Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η κίνηση θα σήμαινε επίσης αλλαγή ονόματος και στρατηγική μάρκετινγκ για το crossover της MINI, αλλά η BMW αφήνει κάποιες υπόνοιες προς την κατεύθυνση αυτή. Πολύ εύλογα, αν υπήρχε σχεδιασμός για νέα γενιά Countryman, δεν θα είχαμε λόγο να συζητάμε για νέο μοντέλο χωρίς όνομα.

Δείτε ακόμα:

Vision Urbanaut: Το νέο minivan της MINI

ΔΟΚΙΜΗ: MINI Countryman JCW ALL4

Οδηγούμε το νέο MINI Cooper SE Countryman ALL4

The post Nέο MINI Crossover το 2023 appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα