Διαμορφώστε μόνοι σας, online το νέο σας Volvo

Μπορείτε να διαμορφώσετε το νέο σας Volvo, ακολουθώντας μερικά πολύ απλά βήματα.

Με το δεύτερο lockdown να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, οι μετακινήσεις των πολιτών έχουν περιοριστεί καθοριστικά.

Δυσκολίες αντιμετωπίζουν και όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτου προκειμένου να επιλέξουν το καινούριο τους αυτοκίνητο.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία, ωστόσο,

δεν σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να διαμορφώσουν μόνοι τους το νέο τους μοντέλο από το σπίτι.

Ειδικά στην περίπτωση της Volvo, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή: Το μόνο που έχει να κάνει ο υποψήφιος αγοραστής είναι να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της εταιρείας Volvo Greece και να πατήσει στην επιλογή “Configurator”  (Διαμορφωτής) στο άνω δεξί άκρο της κεντρικής σελίδας.

Στη συνέχεια, προκειμένου να συστηθεί με την ευρεία γκάμα αυτοκινήτων των Σουηδών, το μόνο που έχει να κάνει είναι να «κλικάρει» τη λεζάντα “Eπιλέξτε μοντέλο”.

Στη νέα καρτέλα εμφανίζονται όλα τα μοντέλα της εταιρείας, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκουν: ΧC (SUV), V (στέισον βάγκον) και S (σεντάν). Παράλληλα, σε ξεχωριστή ενότητα βρίσκονται τα επαναφορτιζόμενα μοντέλα (Plug-in υβριδικά) που ανήκουν στην “οικογένεια” Recharge.

Παράλληλα, προτού επιλέξετε ένα μοντέλο μπορείτε να δείτε τα βασικά χαρακτηριστικά του όπως είναι η τιμή εκκίνησης, το έτος του, η ιπποδύναμη/ροπή και η επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση. Κάτω από το απεικονιζόμενο μοντέλο υπάρχει μια καρτέλα “Επιλέξτε το (ονομασία μοντέλου)”.

Εφόσον, λοιπόν, επιλέξετε το μικρό SUV της εταιρείας, Volvo XC40 θα ανοίξει μια νέα σελίδα που θα σας καλεί να διαλέξετε την έκδοση κινητήρα που επιθυμείτε.

Υποθέτοντας πως επιλέξατε την plug-in υβριδική, θα κατευθυνθείτε σε μια νέα σελίδα με τις εκδόσεις εξοπλισμού (R-Design και Inscription). Στη δεξιά κάθετη στήλη αναγράφεται ο εξοπλισμός, ενώ παρέχεται η δυνατότητα να τον συγκρίνετε με τις υπόλοιπες εκδόσεις.

Δεδομένου ότι επιλέγετε το μοντέλο, το επόμενο βήμα αφορά το κινητήριο σύνολο (T4 ή T5).

Επιλέγοντας, επί παραδείγματι, την έκδοση T4 θα ανοίξει μια νέα σελίδα όπου θα κληθείτε να διαμορφώσετε το μοντέλο σας. Οι επιλογές αφορούν τη διαμόρφωση του χρώματος του αμαξώματος, των τροχών, του εξοπλισμού εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκονται και τα προαιρετικά πακέτα. Κάθε στοιχείο που προσθέτετε στο μοντέλο συνοδεύεται και από το επιπλέον κόστος του (εφόσον υπάρχει επιβάρυνση).

Εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του μοντέλου, μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε την επιλογή “Σύνοψη”.

Εκεί αναγράφεται η τελική τιμή του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένης της Λιανικής Τιμής Προ Φόρων (ΛΤΠΦ) καθώς και των συνολικών φόρων. Επιπροσθέτως, απεικονίζονται τα στοιχεία (π.χ τροχοί και καθίσματα) με τα οποία έχετε «ντύσει» το μοντέλο.

Ακόμη παρέχεται η δυνατότητα να καταθέσετε αίτημα για προσφορά, να δείτε το επίσημο δίκτυο της Volvo όπως και να κλείσετε ένα Test Drive.

Σημειώνετε πως όλα τα νέα μοντέλα της Volvo προσφέρονται με 5 χρόνια εγγύηση και οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Διαβάστε επίσης:

Volvo: Σουηδική πολυτέλεια

Volvo: 10 καινοτομίες ασφαλείας στην ιστορία της

Volvo XC60 Recharge: Ισχυρό και με χαμηλή κατανάλωση

The post Διαμορφώστε μόνοι σας, online το νέο σας Volvo appeared first on NewsAuto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα