MotoGP: Επίσημα απών από το Μιζάνο ο Rossi

09:37 5/9/2017 - Πηγή: NewsAuto

Όχι πως υπήρχε κάποια αμφιβολία μετά την επέμβαση στο δεξί του πόδι για το κάταγμα κνήμης και περόνης που υπέστη κάνοντας προπόνηση με enduro αλλά ο Valentino Rossi θα είναι και επισήμως απών από το MotoGP του Μιζάνο.
TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha

εξέδωσε ανακοίνωση που πέραν της αναμενόμενης αυτής επιβεβαίωσης, τόνισε πως ο «Γιατρός» δεν θα αντικατασταθεί από άλλο αναβάτη!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ιαπωνικής ομάδας ανέφερε:

«Η Movistar Yamaha MotoGP Team μετά λύπης της ανακοινώνει πως ο Valentino Rossi δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επικείμενο Gran Premio Tribul Mastercard di San Marino e della Riviera di Rimini, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η εργοστασιακή ομάδα της Yamaha θα αγωνιστεί στον 13ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP του 2017 με μοναδικό αναβάτη τον Maverick Viñales.
Όλη η Yamaha εύχεται στον Valentino Rossi ταχεία ανάρρωση και ελπίζει να τον δει ξανά στην YZR-M1 το συντομότερο δυνατό».

Στόχος του Ιταλού αναβάτη είναι να βρεθεί στο grid του MotoGP της Αραγονίας στις 24 Σεπτεμβρίου. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί ένα μικρό θαύμα. Πιθανότατα η επιστροφή του θα είναι στη μάχη του Μοτέγκι στην Ιαπωνία, που διεξάγεται τρεις εβδομάδες αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα