Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe Inferno

14:05 1/1/2019 - Πηγή: NewsAuto

Έχουμε δει και άλλες εντυπωσιακές προτάσεις βελτιωτών που έχουν πιάσει στα χέρια τους την Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe. Ωστόσο, η συγκεκριμένη έχει δεχτεί και την σωστή περιποίηση κάτω από το καπό και εντυπωσιάζει με την εμφάνιση αλλά και τους 806 ίππους της!
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι δημιουργία της πολωνικής Auto Dynamics η οποία αποτελεί επίσημο dealer στη συγκεκριμένη χώρα της γνωστής ρώσικης Top

Car που δεν αρέσκεται ποτέ σε κάτι που δεν θα μας κάνει να… αλληθωρίσουμε.

Το ούτως ή άλλως εντυπωσιακό SUV των Γερμανών έχει “ντυθεί” με το bodykit “Inferno” της Top Car που τονίζει ακόμη περισσότερο την coupe σχεδιαστική γραμμή του πίσω μέρος, χωρίς όμως να κλέβει το ίδιο την παράσταση. Στο κιτ περιλαμβάνονται ο εμπρός και ο πίσω προφυλακτήρας, ο διαχύτης, η ανθρακονημάτινη οροφή, οι ποδιές και οι εισαγωγές αέρα στις πόρτες.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι τεράστιοι σφυρήλατοι τροχοί ADV.1 των 23 ιντσών, ενώ τα κύρια υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του κιτ είναι τα ανθρακονήματα και το kevlar.

Ακόμη πιο ενδιαφέροντα είναι ίσως όσα εκτυλίσσονται κάτω από το καπό της GLE 63 S Coupe. Ο V8 των 5,5 λίτρων με τα δύο τούρμπο παρουσιάζεται… αρκούντως αναβαθμισμένος και η απόδοσή του έχει εκτοξευτεί από τους 585 ίππους στους 806. Ανάλογη είναι και η αύξηση τη ροπής που ξεπερνά πλέον τα 120 (!) κιλά από τα περίπου 80 που βρισκόταν πριν.

Οι επιδόσεις αυτή της κολασμένης Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe έχουν βελτιωθεί ανάλογα με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται πλέον σε μόλις 3,25 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με την Auto Dynamics, έναντι των 4,25 δευτερολέπτων που χρειάζεται η στάνταρ έκδοση. Παράλληλα έχει αφαιρεθεί και ο ηλεκτρονικός περιοριστής ταχύτητας και η τελική ανέρχεται πλέον από τα 250 στα 336 χλμ./ώρα, ενώ εντυπωσιακός είναι και ο χρόνος για τα 0-200 χλμ./ώρα αφού απαιτούνται μόλις 7,8 δεύτερα. Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν αλλά ο Άγιος Βασίλης ακούει πάντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe Inferno,