Nissan: Ειδική έκδοση του GT-R με άρωμα γυναίκας

Η Naomi Osaka είναι η πρώτη τενίστρια από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου που κατάφερε να κερδίσει έναν τίτλο Grand Slam και η Nissan ετοίμασε για αυτή μια ειδική έκδοση του GT-R, στην οποία έχει βάλει και η ίδια η Osaka το χεράκι της!
ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Η Osaka που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε το περασμένο Σεπτέμβριο το US Open

και έτσι έγινε η πρώτη τενίστρια από τη χώρα της που κερδίζει Grand Slam στα μονά, κάτι που δεν έχουν καταφέρει ούτε Ιάπωνες τενίστες.

Η Osaka αποτελεί πρέσβειρα της Nissan και η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία για να τιμήσει αυτή την επιτυχία της της αφιέρωσε μια ειδική έκδοση του GT-R. η οποία θα παραχθεί σε μόλις 50 αντίτυπα. Στην ανακοίνωσή της η Nissan δε αναφέρει μετατροπές στα μηχανικά μέρη του coupe της, με τις αλλαγές να περιορίζονται στα εξωτερικά χρώματα αλλά και τους χρωματικούς συνδυασμούς της καμπίνας.

Οι συνδυασμοί αποτελούν επιλογή της Osaka, η οποία έχει στο γκαράζ της και ένα “εταιρικό” GT-R NISMO που έλαβε από τη Nissan ως δώρο. Για το αμάξωμα οι χρωματικές επιλογές είναι τρεις, λευκό, μαύρο και μωβ, ενώ στο εσωτερικό, η μαύρες επιφάνειες συνδυάζονται με το πορτοκαλί, το κόκκινο ή το σαμπανιζέ δέρμα.

Αν είστε φίλος του τένις και των ειδικών εκδόσεων του GT-R το μόνο κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως θα πρέπει να μένετε στην Ιαπωνία για να το κάνετε δικό σας, καθώς η Nissan δεν φαίνεται να έχει σχέδια για την εξαγωγή του σε άλλες χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα